„Rusija apkaltino Lietuvą.“ Neramumai pasienyje. Kas vyksta  (4)

Rusijos eksklave gyvena daugiau nei 1 milijonas žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos federalinė muitinės tarnyba (FTS) ketvirtadienį apkaltino Lietuvos valdžią užblokavus krovininių sunkvežimių įvažiavimą į Lietuvą iš Rusijos eksklavo Kaliningrado.

„Nuo kovo 20 d. 23 val. Lietuva be jokio paaiškinimo neįleido nė vieno sunkvežimio iš Rusijos“, – sakoma FTS pranešime, kuriame teigiama, kad dėl kamščių Kaliningrado pusėje susidarė 140 sunkvežimių eilė.

Rusijos eksklave gyvena daugiau nei 1 milijonas žmonių ir jis ribojasi su Lietuva ir Lenkija palei Baltijos jūrą.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4682 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Kaliningrado srities gubernatoriaus Antono Alichanovo atstovas spaudai tvirtino, kad sutrikimas kilo dėl didelio gedimo, dėl kurio neveikė Lietuvos vyriausybės svetainės, įskaitant sienų apsaugos tarnybą.

Lietuvos pasienio tarnybos darbuotojas „The Moscow Times“ telefonu sakė, kad agentūra „neturi informacijos“ apie kamščius ar krovininių transporto priemonių sankaupą Rusijos ir Lietuvos pasienyje.

 

Rusijos FTS vėliau pranešė, kad iki ketvirtadienio popietės Lietuva atidarė sienos kirtimo punktus.

Netrukus po to, kai 2022 metais Rusija įsiveržė į Ukrainą, Lietuva įvedė griežtus apribojimus prekėms, gabenamoms per jos teritoriją, daugiausia geležinkeliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(24)
(93)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: