„Prasidėjo... Kala vinį į patį sistemos kūną – SSRS.“ Kas gresia Pugačiovai  (1)

Rusijos generalinė prokuratūra prašo Rusijos dainininkei suteikti atitinkamą statusą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legendinę Rusijos dainininkę Alą Pugačiovą, viešai smerkiančią kruviną Rusijos invaziją į Ukrainą, norima pripažinti užsienio agente okupacinėje šalyje.

Teroristinėje Rusijoje Pugačiovos pripažinimo užsienio agente procedūra jau pradėta, per „Telegram“ kanalą sakė Federalinio saugumo ir kovos su korupcija projekto vadovas Vitalijus Borodinas. Jis tvirtina, kad Rusijos generalinė prokuratūra prašo Rusijos dainininkei suteikti atitinkamą statusą.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8545 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Gavau Rusijos Federacijos atsakymą į savo kreipimąsi. Prasidėjo Alos Pugačiovos pripažinimo užsienio agente procedūra, prokuratūra prašo Rusijos Federacijos teisingumo ministerijos pripažinti A. Pugačiovą užsienio agente. Tikiuosi, kad priežiūros institucijos užbaigs šį reikalą“, – ciniškai kalbėjo V. Borodinas.

Rašytoja, poetė, visuomenės veikėja, žmogaus teisių aktyvistė Alina Vituchnovskaja savo „Telegram“ kanale rašo, kad:

 

„Pripažinti Alą Pugačiovą užsienio agente yra tas pats, kas įkalti vinį į savo pagrindinį pamatą, į patį sistemos kūną – SSRS. Čia yra kažkas žiauriai šizoidiško, isteriškai savižudiško.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(88)
(-62)

Komentarai (1)