[ŽT] „Skambučiai netyla. Baimė ir panika.“ Netikėti įvykiai Rusijoje. Kas vyksta (Foto)  ()

„Dabar stebime situaciją.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tadžikistano darbo, migracijos ir užimtumo ministerija užfiksavo darbo migrantų nutekėjimą iš Rusijos po teroristinio išpuolio „Crocus City Hall“ netoli Maskvos, sakė darbo, migracijos ir užimtumo ministerijos viceministrė Šachnoza Nodiri.

Skambučiai netyla. Baimė ir panika. „Skambučių yra daug. Tai greičiausiai ne tiek skundai dėl persekiojimo, kiek mūsų piliečių baimė, panika, daugelis nori išvykti. Dabar stebime situaciją, daugiau žmonių atvyksta (į Tadžikistaną), nei išvyksta“, – jį cituoja TASS.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5455 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Darbo jėgos trūkumas Rusijos ekonomikoje, pasiekęs 5 milijonus žmonių, gali dar labiau sustiprėti dėl darbo migrantų nutekėjimo, skelbia „The Moscow Times“.

Darbuotojų trūkumas statybų pramonėje 2023 metais, palyginti su 2022 metais, išaugo 36 proc., penktadienį pranešė Nacionalinės statybininkų asociacijos prezidentas Antonas Gluškovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(0)
(28)

Komentarai ()

Susijusios žymos: