Smūgis rusams. „Rezultatus pamatysime greitai“  ()

Reikiami sprendimai priimti.


E. Muskas
E. Muskas
© The Royal Society, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Elon_Musk_Royal_Society_(crop2).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina rado būdą, kuris padės gerokai apriboti Rusijos įsibrovėlių galimybes naudotis „Starlink“ terminalais.

Tokį pareiškimą interviu „Welt“ pareiškė Ukrainos skaitmeninės transformacijos ministras Michailas Fiodorovas. Jis pažymėjo, kad okupantų naudojimasis šiais terminalais nėra labai paplitęs. „Ukraina ir toliau naudos „Starlink“, o rusai bus kiek įmanoma nuo jo atriboti. Reikiami sprendimai priimti. Rezultatą pamatysime artimiausiu metu“, – pabrėžė M. Fiodorovas.

[EU+mažiausia kaina istorijoje!] Būtinas daiktas meistraujantiems. Su 2 baterijomis ir stulbinamos kainos aukščiausios kokybės 21V „Geevorks“ kampinis šlifuoklis
8536 2

Mažiausia fiksuota kaina!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ministras pažymėjo, kad aviacijos ir kosmoso bendrovė „SpaceX“ palaiko ryšį su Ukraina ir visada greitai reaguoja į iškilusias problemas. Jis taip pat mano, kad amerikiečių milijardierius Elonas Muskas yra Ukrainos pusėje.

Prisiminkime, kad „SpaceX“ įkūrėjas prasidėjus plataus masto karui aktyviai pasisakė už Ukrainą, tačiau vėliau pradėjo kalbėti apie būtinybę atsisakyti okupuoto Krymo.

 

Jis pažymėjo, kad Ukraina negali laimėti karo, taip pat internete paskelbė pašaipią prezidento Vladimiro Zelenskio karikatūrą.

Neseniai E. Muskas vėl kalbėjo apie karą, sakydamas, kad Ukraina turėtų derėtis su Rusijos Federacija, nes rusai ir toliau užgrobs jos teritorijas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(26)
(56)

Komentarai ()