„Kažką jam pasakė rusiškai ir...“ Tai, kas buvo paskui, neįtikėtina. Ką daro FSB (Video)  ()

„Rusijos specialiosios tarnybos medžioja tuos žmones, kurie padeda Ukrainai ginklų tiekimo srityje.“


Asociatyvi nuotrauka
Asociatyvi nuotrauka
© СПЕЦСЛУЖБЫ РОССИИ (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=1rptsWB1bwA&rco=1

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Beveik vienu metu skirtingose ​​pasaulio šalyse Rusijos specialiosioms tarnyboms pavyko išslaptinti ir pašalinti keturis asmenis, teikusius pagalbą Ukrainai, sakė Jurijus Švecas. Buvęs žvalgybos pareigūnas paaiškino, kad būdas, kuriuo šie žmonės buvo nužudyti, visiškai atitinka Rusijos Federacijos FSB metodus.

Jurijaus Šveco įžvalgas apie Rusijos specialiųjų tarnybų veiksmus galima rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Karo analitikas teigė, kad įvairiose pasaulio šalyse žuvo žmonės, kurie oficialiai niekuo nesusiję su specialiosiomis tarnybomis, bet teikė pagalbą Ukrainai.

[Mažiausia kaina istorijoje!] Su kuponu įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti daugiau nei 1000 skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol C24 Pro“)
5456 4

Mažiausia fiksuota kaina istorijoje!

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Apie vieną tokį atvejį Švecas papasakojo: „Vienas nukentėjo Lenkijoje. Sako, kad oro uoste prie jo priėjo žmogus, kažką jam pasakė rusiškai, patapšnojo per petį, o po kelių minučių šis žmogus patyrė širdies smūgį ir dabar yra vienoje iš ligoninių“.

FSB pradeda medžioklę . „Akivaizdu, kad Rusijos specialiosios tarnybos medžioja tuos žmones, kurie padeda Ukrainai ginklų tiekimo srityje. Iki šiol jos ėmėsi tų, kurie dirba Rytų Europoje. Žmonių, kurie dirba su Amerika, su JK, su Vokietija ir Prancūzija, matyt, Lubianka nedrįsta liesti“, – aiškino ekspertas.

 

Švecas taip pat pabrėžė: „Slaptame pasaulyje taip jau įprasta, kad kiekvienas toks veiksmas sukelia reakciją. Atsakas tam, kuris patapšnojo petį vienam iš „nematomo fronto kovotojų“, netruko ateiti. Jau po savaitės Emyratuose jį partrenkė automobilis. Kaip matote, karas įgauna naują kokybę: jis įgauna pasaulinį pobūdį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(93)
(8)
(85)

Komentarai ()