Skęsta Rusijos miestas. „100 %. Mes plaukiame.“ Kas nutiko (Video)  ()

Potvynio zonoje gali būti daugiau nei 4 tūkst. namų ir iki 11 tūkst. žmonių.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje trūko užtvanka. Orsko miestas, esantis Orenburgo srityje, skęsta. Soc. tinkluose plinta vaizdo įrašai, juose matyti, kaip Uralo upė užlieja vietovę.

Viskas, plaukiame. Visiškas potvynis, plaukiame. Paskambink visiems ir sakyk: evakuacija iš senamiesčio baigta, 100 %. Dabar čia jau kaip krioklys“, – sako vietos gyventojai.

„RosSMI“ rašo, kad potvynio zonoje gali būti daugiau nei 4 tūkst. namų ir iki 11 tūkst. žmonių. Visų pirma, tai gresia privačiam miesto sektoriui, teigia operatyvinės tarnybos.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais „Touroll U1/J1“ serijos el. dviračiai tik nuo 499€. Su įspūdingomis dovanomis. Ribotas kiekis ir laikas (Video)
5057 8

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-04-16!

Dovanos

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

1 metų garantijos

„Touroll J1“, „Touroll J1 ST“, „Touroll U1 29“ ir „Touroll U1 26“

Išsamiau

Pranešama, kad prasidėjo evakuacija, žmonės su daiktais sėda į autobusus ir išvyksta, dalis – pas gimines, jei tokių turi pietrytinėje miesto dalyje. Iš senamiečio ir Gagarino rajono plūsta begalinis automobilių srautas.

Tuo tarpu Rusijos Federacijos nepaprastųjų situacijų ministerija tvirtina, kad „situacija sunki, bet ne kritinė“, procesas neva kontroliuojamas. Vyksta užtvankos stiprinimo darbai. Atvežama papildoma speciali technika, sunkiasvoriai sunkvežimiai veža skaldą atstatyti užtvaros pylimui.

Anksčiau, penktadienį, dėl užtvankos trūkimo grėsmės Orske kaukė sirenos, vietos gyventojai parduotuvėse supirko beveik visą geriamąjį vandenį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai ()