Išpliurpė Kremliaus planus. „Jie prisišokinės! Sprendimas jau yra“ (Audio)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2024-04-06 15:59
Prieš porą metų, kai prasidėjo Ukrainos karas, Kazachstanas gana drąsiai laidė kritiką Rusijai. To priežastis kaip spėjama buvo Kinija: veikiausiai ji pažadėjo Kazachstanui kažkokias garantijas. Na įdomu kaip dabar tas bendradarbiavimas tarp Kazachstano ir Kinijos vyksta. Ar Xi vis dar "stoguoja" Kazachstaną? Veikiausiai sužinosim iš sekančių RU veiksmų
Benediktas 2024-04-06 16:01
Kaip netikėta. Jei nepavyktų su Ukraina (neaišku), bet užgrobs Kazachstaną, Armėniją, Gruziją, Putinas išsaugos savo žemių surinkėjo šlovę rusų akivaizdoje. Susilygins su Stalinu bobučių akivaizdoje. Rusai Vokietijoje išlėks su bemvais ir trispalvėmis švesti.
cave_dweller 2024-04-08 08:59
Kasym-Jomart Tokayev yra dirbęs Kinijoje, laisvai kalba kiniškai ir palaiko gerus santykius su Kinijos komunistų partijos grietinėle, tame tarpe ir su Xi. Kinai ir kazachai laiko save giminingomis tautomis. Kazachstano ekonomika ir kultūra glaudžiai susijusi su Kinijos. Manau kazachai turi stiprų stogą iš kinų, tą suprantą ir rusai. Iš tų imperialistinių išperų galima tikėtis bet kokio veiksmų scenarijaus, bet labai abejoju, kad liktų be rimto atsako iš Kinijos pusės, jeigu įkištų savo mėšliną leteną į Kazachstaną. Greičiausiai apsiribos grasinimais, galbūt imsis hibridinių nesantaikos kurstymo veiksmų Kazachstano viduje.
Gintarinis 2024-04-08 17:26
Girto vankos pezalai. Kam jis įdomus?
HardAxe 2024-04-08 17:59
uztektu uzristi ginklu, dronu ir detaliu pristatyma, vakarai su ukraina pribaigtu likusia ru ekonomika be tiekimo.