Išpliurpė Kremliaus planus. „Jie prisišokinės! Sprendimas jau yra“ (Audio)  (5)

Kremlius planuoja naują agresiją.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Guruliovas išduoda Kremliaus planus. Internete nutekėjo Valstybės Dūmos deputato Andrejaus Guruliovo balso žinutė, kurioje teigiama, kad Kremlius planuoja agresiją prieš Kazachstaną.

Po Ukrainos Rusijos valdžia ketina pradėti karą prieš Kazachstaną. Atitinkamą pareiškimą padarė apgailėtinas Rusijos deputatas, RF ginkluotųjų pajėgų generolas leitenantas Andrejus Guruliovas.

Balandžio 6 dieną Guruliovo balso žinutė buvo nutekinta įtakingo „Telegram“ kanalo „VChK-OGPU“ paskyroje, kuri, kaip manoma, yra susijusi su Rusijos žvalgybos tarnybomis.

[Vokietija] Prie dviračio pritvirtinamas 126l karutis - puikus daiktas mėgstantiems pramogauti lauke. Paskutiniai vienetai („DDLCOL“)
4344

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Puiki kokybė ir plačios panaudojimo galimybės

Išsamiau

Kiek autentiškas garso įrašas, nežinoma. Tačiau balsas vaizdo įraše akivaizdžiai priklauso Guruliovui. Teigiama, kad šią balso žinutę deputatas išsiuntė Valstybės Dūmos Gynybos komiteto kolegoms.

„Kazachai, prisižiūrėję Ukrainos, tiesiog bezda, kad jie bus sekantys. Jie tiesiog bezda, bl***! Bet jie bus kiti! Jie prisišokinės! Iš esmės manau, kad sprendimas jau yra“, - vaizdo įraše sako Guruliovas.

 

Pastaraisiais metais Rusijos televizija pradėjo labai aktyviai kurstyti neapykantą Kazachstanui. Vartojamos tos pačios tezės kaip ir vienu metu prieš Ukrainą. Kazachai kaltinami rusofobija, rusakalbių priespauda, ​​išorės kontrole, dalyvavimu „antirusiškame sąmoksle“ ir pan. Tuo pat metu aukšti Rusijos Federacijos pareigūnai viešai deklaruoja pretenzijas į šiaurines Kazachstano žemes, teigdami, kad jas Astanai neva „padovanojo“ Sovietų Sąjunga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(137)
(-114)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: