„1,39 USD per dieną. Tiesiog reikia paaiškinti.“ Kur informacija? Kas vyksta (Video)  ()

Vakarų šalių gyventojai turėtų būti suinteresuoti teikti karinę pagalbą Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų lyderiams svarbu patiems suvokti ir paaiškinti savo piliečiams, kad Ukrainai geriau teikti karinę pagalbą, kad vėliau jų vaikams nereikėtų eiti kariauti, sakė Jurijus Fedorenko. Jei teisingai žmonėms bus pateikta reikalinga informacija, jie turės norą aktyviai padėti Ukrainai.

Jurijaus Fedorenko interviu „Fabrika novin“ galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Bepiločių orlaivių smogiamosios kuopos vadas Jurijaus Fedorenko tvirtino, kad Vakarų šalių gyventojai turėtų būti suinteresuoti teikti karinę pagalbą Ukrainai: „Visiems, kurie moka mokesčius pagalba Ukrainai kainuoja nedaug. Pavyzdžiui, JAV piliečiams tai kainuoja apie 1,39 USD per dieną, o tai yra labai labai mažai, nepaisant to, kad 2023 metais jų karinis-pramoninis kompleksas gavo didžiausią užsakymą pastaruoju metu. JAV ekonomika pildosi, atsiranda darbo vietų, vadinasi, galime kalbėti apie stabilų gyvenimo būdą, prie kurio jie yra pripratę“.

[Vokietija] Daiktas, kokio dar tikrai nesate matę! Programuojami išmanūs vištidės vartai su saulės elementais. Ribotas kiekis
5478 4 2

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Stulbinamų galimybių daiktas

Išsamiau

„Jiems reikia paaiškinti, kad Ukrainai reikia pagalbos, nes, pirma, ji jiems yra nebrangi, antra, ji apsaugo jų sūnus ir dukras, tuos, kuriuos jie myli, nuo mirties mūšio lauke. Jei Rusijos Federacija nebus sustabdyta, ji turi planų Baltijos šalims, įskaitant Lenkiją, o tai yra Aljanso šalys, kuriose yra penktas straipsnis apie kolektyvinį saugumą, ir vienaip ar kitaip „reindžeriai“ iš JAV turės įsitraukti į tiesioginę kovą. Nenorėčiau, kad taip atsitiktų, kad amerikiečių šeimos patirtų netekties sielvartą, kokį dabar patiria Ukrainos žmonės“, – perspėjo Jurijus Fedorenko.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(2)
(58)

Komentarai ()

Susijusios žymos: