„Nestoja į kariuomenę.“ Kas gins Ukrainą (Video)  ()

Karė paaiškino, kodėl net naujagimių tėčiai turėtų stoti į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karė Viktorija su šaukiniu „Runa“ paaiškino, kodėl mano, kad kiekvienas normalus vyras turėtų ginti Ukrainą ir eiti į kariuomenę, net jei turi ką tik gimusių vaikų namuose, šeimą ir panašiai.

Dabar mergina tarnauja kariuomenėje kaip Ukrainos ginkluotųjų pajėgų 56-osios atskirosios motorizuotosios pėstininkų brigados priešlėktuvinės artilerijos būrio vadė. Atsižvelgiant į įvykius, kurie pastaruoju metu siautė fronte, Rusija yra pajėgi palyginti ramias sritis paversti fronto linija. Tai įvyks greitai, jei ukrainiečiai nepakeis savo požiūrio, sakė ji „Stancija Kramatorsk“ laidoje.

„Jei paimtume mūsų regioną, kuris yra iki Kramatorsko, manau, taip, jie eis. Jei dabar jų nesustabdysime, tada viskas ateis labai greitai. Mums tai dabar yra užnugaris, bet visa tai greitai taps frontu“, – sakė karė.

Ji pabrėžė, kad jos būryje kaunasi vaikinai, kurie, kaip ir kiti ukrainiečiai, turi šeimas, kai kurie ką tik susilaukę vaikų ir panašiai.

„Ir jie vis tiek juos palieka ir ateina čia, nes supranta: šiandien karas čia, o rytoj jis jau gali būti ten – užnugaryje“, – sakė „Runa“.

Ji mano, kad daugelis ukrainiečių nestoja į kariuomenę, teigdami, kad ten priimami neteisingi sprendimai ir atsainiai nepasitiki vadais.

 

Tegu deputatų sūnūs eina kariauti. Dažniausiai visuomenė teisinasi tezėmis „tegu deputatų sūnūs eina kariauti ir panašiai“, sako Viktorija. Be to, kai kurie miestai net nežino, kas yra tranšėjos. „Yra miestų, kurie yra nutolę 20 km nuo fronto linijos, bet ten geičiau galima rasti sušių, bet ne tranšėjų“, – sakė ji.

Niekas nenori dovanoti brangiausio daikto – savo gyvybės, tačiau tokiomis mintimis tikro karo laimėti nepavyks, mano „Runa“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(108)
(12)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: