„Jei nesuvalgysiu, tada bent įkąsiu.“ Gordonas skelbia sensaciją (Video)  ()

Dmitrijus Gordonas Rusijos Federacijos piliečiams paaiškino, kad Rusija kariauja su Ukraina, o ne su NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalistas Vasilijus Golovanovas paklausė Dmitrijaus Gordono, kas, jo nuomone, nutiks Charkivui. Gordonas ne tik atsakė į klausimą, bet ir kreipėsi į rusus, norėdamas jiems perduoti svarbią informaciją.

Dmitrijaus Gordono interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

„Esu giliai įsitikinęs, kad Putinas pasirinko sau taktiką, kaip anksčiau sakydavo apie ukrainiečius: „jei nesuvalgysiu, tada bent įkąsiu“. Putinas tokią taktiką pasirinko pats. Jis negali „suvalgyti“ Ukrainos. Pabrėžiu: jis „suvalgyti“ Ukrainos negali, negalėjo ir negalės“, – užtikrintai pareiškė žinomas žurnalistas.

Po to Dmitrijus Gordonas kreipėsi į Rusijos Federacijos piliečius: „Tiems, kurie stebi mus Rusijoje ir kurie vis dar turi vilčių dėl Putino, kurie vis dar tiki šiuo senu, pamišusiu idiotu, noriu pasakyti, kad karas, kuris Rusijoje vadinamas „specoperacija“ – tai yra karas, ir jis tęsiasi daugiau nei dvejus metus. Jei esate tokia stipri jėga, jei esate tokie kieti rusai, tai kodėl nelaimėjote dar?“

Pasakysiu jums sensaciją. „Putinas jums sako, kad jūs vis dar nelaimėjote, nes NATO kovoja Ukrainos pusėje? NATO dar neatėjo su jumis kovoti. Jei NATO ateis su jumis kovoti, po kelių dienų jūsų nebebus. Ar jūs bent suprantate, kas yra NATO su savo povandeniniais laivais ir lėktuvnešiais, su savo galia, su savo tolimojo nuotolio raketomis, su savo ginklų skaičiumi ir karių bei karininkų kompetencija?“ –  pasakė Gordonas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(357)
(8)
(349)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: