Jiems šokas. „Kaip jiems tai pavyko??? To niekaip neįmanoma paaiškinti.“ Skamba visi portalai (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

evaldosia 2024-04-02 18:43
vakar mačiau filmą,susprogdino kremlių.teroristas buvo rusas. aišku dronai atlėkė iš rusijos teritorijos.ji didelė ,žmonių ,daug ten nėra.užkardos tik prie kelių,o šeip pėščiomis per šiaurę ,keliai atviri.vietiniai perves ,už pinigus.droną galima ir pernešti. jei nenori drono nešti galima važuoti.kainuos nemažai,nes kyšius ims kiekvienas,pasitaikęs kelyje ir galintis pranešti fsb kad kažkas važiuoja. ir stosi prie kiekvieno, kur matysi kad už pečių styro kalašnikovo automato vamzdį.nebutinai tikrą.
punktyras 2024-04-02 23:09
2 ar 3 perdirbti keleivinius lėktuvus pernešti? Kam rizikuoti? Palengvini maksimaliai – keleivių, piloto nebus, vairai servomotorais vadomi – už kyšiams sutaupytus pinigus maksimaliai pakrauni degalų ir sprogmenų ir pirmyn. Pasienyje žemiau PVO aptikimo skrendi, paskui galima ir aukščiau pakilti, kad laidai netrukdytų. 5-6 valandos ir jau vietoje.
kestutisz 2024-04-03 00:06
Čia jau kažkokios legendos, apie superdronus ir pan., nors iš išvaizdos išvis į kokį Cessna Skyhawk panašu - tas irgi gali >1k nulėkt, o dar ir krovinio pavežt, plius galima nemaža ką išmest. Dar net keista kad su visu landing gear'u atskrido, nenumetė iškart po starto ar šiaip su katapulta neužmetė. Išvis gal max performansą pasiektų jei kaip sklandytuvą užtrauktų kartu su pilotu (nes na gal automatikai per sunku), jis ten atsuktų reikiamus varžtus ir numestų landing gear'ą, atsikabintų ir pats pasišalintų elementariai parašiutu. Nors gal nereik kažkokių ten importinių, patys ukrainiečiai turi labai panašiia atrodantį FoxBat A22 (tik tiek krovinio neneša).
SaMaras 2024-04-03 08:05
Kažkaip labai jau sudėtingai atrodo.. man kažkaip paprasčiau atrodytų vietoj to, kad kurti kažkokią sudėtingą sistemą droną leisti nuo lėktuvo nešėjo (kaip sparnuotąją raketą) ir pradinis aukštis jau paimtas ir pradinis greitis.. ir startuoji su pilnu baku..
kestutisz 2024-04-03 11:15
Bet tam reikia turėti tinkamą droną, turėti lėktuvą-nešėją, numetimo mechanizmą etc. O realiai yra tik entuziazmas ir tai ką galima nupirkti rinkoje.
punktyras 2024-04-03 13:25
Dronas – lengvasis lėktuvas. Antonov – Ukrainos kompanija, gaminanti lėktuvus, tarp kurių yra ir lengvieji lėktuvai, nesunkiai perdirbami į tokio tipo dronus. Kaip nešėjas gali būti bet koks kukuruznikas (An-2), numetimo mechanizmas – gryna mechanika, prie trąšų išbarstymo mechanizmo prijungti galima.
kestutisz 2024-04-03 20:11
Tai taip, viskas įmanoma, ir jie tikrai gali/galėtų, bet nevisada viskas taip paprasta karo sąlygomis kai gamyklos taip lengvai nepaslėpsi nei nuo šnipų, nei raketų. Juk ir į kitą pusę pažiūrėk - negali būti ramūs surinkinėdami shahedus ir už >1000km. TIkėtina greičiau savanoriai už suaukotus pinigus dabar kaip naudotus 4»4 supirks ir suveš visas Cessnas - nes na tiesiog imi ir veikia. Dabar. Gamyba nuo nulio jau kada gausis tada gausis.