„Bunda vieniši vilkai.“ Žvalgyba įspėja  ()

Amerikos žvalgyba baiminasi.



© Nowy Ład (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=8OHESxcVhdA

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV žvalgyba įspėja apie terorizmo grėsmę visame pasaulyje. Susirūpinimas išaugo po kovo 22 d. išpuolio, įvykusio netoli Maskvos. Agentai mano, kad islamo radikalai gali atsiliepti į Islamo valstybės (IS)  raginimus imtis panašių veiksmų kitur.

Bunda vieniši vilkai. „IS nariai visame pasaulyje ir vadinamieji „vieniši vilkai“ gali reaguoti į naujausius šios teroristinės grupuotės pareiškimus, giriančius išpuolį Rusijoje ir skatinančius dažnesnius išpuolius viešose vietose – net jei tas asmuo nėra IS narys“,  – sakoma Amerikos tarnybos pranešime.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais „Touroll U1/J1“ serijos el. dviračiai tik nuo 499€. Su įspūdingomis dovanomis. Ribotas kiekis ir laikas (Video)
5058 8

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-04-16!

Dovanos

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

1 metų garantijos

„Touroll J1“, „Touroll J1 ST“, „Touroll U1 29“ ir „Touroll U1 26“

Išsamiau

Rusijos tyrėjai teigia, kad per išpuolį Krasnogorsko koncertų salėje „Crocus City Hall“ žuvo mažiausiai 144 žmonės, įskaitant tris vaikus, ir dar mažiausiai 550 buvo sužeisti. Užpuolikai atidengė ugnį į buvusius žmones, naudojo sprogmenis ir sukėlė didžiulį gaisrą.

 

Pasak Maskvos, tarnybos sulaikė devynis įtariamuosius. Jie teigia esantys Tadžikistano piliečiai. Tuo pat metu Rusija tvirtina, kad užpuolikai bandė pabėgti į Ukrainą. Kyjivas griežtai neigia turįs ryšį su išpuoliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(1)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: