11 500 000 000. „Padidino spaudimą Rusijai.“ Ką atskleidė britų saugumas  ()

Kremlius perskirsto turtą Kremliui artimiems verslininkams.


V. Putinas
V. Putinas
© Marina Lystseva (GFDL 1.2 <http://www.gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2.html> or GFDL 1.2 <http://www.gnu.org/licenses/old-licenses/fdl-1.2 (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis JK gynybos žvalgybos ataskaita, Rusija nuo savo invazijos į Ukrainą paėmė valstybės nuosavybėn maždaug 180 kompanijų, kurių vertė siekia 11,5 mlrd. dolerių.

„Prioritetas beveik neabejotinai buvo teikiamas užsienio įmonėms, įskaitant įmones, priklausančias rusams, gyvenantiems užsienyje“, – teigiama pranešime.

[Vokietija] Beprotiška išmanioji spyna. Galima užrakinti/atrakinti net 7 skirtingais būdais ir kurti scenarijus! („Aqara Smart Door Lock A100 Pro“)
2770 2

Mažiausia kaina

Labai ribotas kiekis

Tinka EU tipo durims

Fantastiškas funkcionalumas

Išsamiau

Ataskaitoje taip pat pabrėžiama, kad Kremlius perskirsto turtą Kremliui artimiems verslininkams, kurie remia karą Ukrainoje. Šis deprivatizavimas greičiausiai yra susijęs su Rusijos prezidento Vladimiro Putino raginimu sukurti naują nacionalistinį elitą, atsirasiantį dėl vykstančio konflikto.

„Padidėjusios gynybos išlaidos beveik neabejotinai padidino finansinį spaudimą Rusijos valstybei, kartu su ekonominėmis sankcijomis ir kapitalo srautais iš Rusijos nuo invazijos pradžios“, – teigiama pranešime.

 

Be to, ataskaitoje teigiama, jog labai tikėtina, kad Rusija, vykdydama platesnę ekonominę strategiją karo kontekste, pradės didesnę „strateginių“ pramonės šakų, tokių kaip gynybos, kontrolę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(5)
(18)

Komentarai ()