Rūpi tik viena. Kaip Kadyrovas naudojasi Kremliumi  ()

Ir viena, ir kita labai naudinga.


Ramzanas Kadyrovas
Ramzanas Kadyrovas
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=OyMjh90KQw0

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas paskyrė specialiųjų pajėgų „Achmat“ vadą Apti Alaudinovą Rusijos gynybos ministerijos vyriausiosios karinio ir politinio darbo valdybos viršininko pavaduotoju. Čečėnijos lyderiui Ramzanui Kadyrovui šis paskyrimas bet kokiu atveju gali būti labai naudingas.

Vokietijos politologas ir sociologas Igoris Eidmanas pakomentavo, kad yra dvi galimos šio paskyrimo priežastys: pirmojiKadyrovas nori į gynybos ministeriją pasodinti savo žmones, kad galėtų tvarkyti savo reikalus. Antroji – Kadyrovas nori Alaudinovo atsikratyti ir bando jį „prastumti“ į Maskvą.

[Vokietija] Fantastiški suktukai-grąžtai tik 30€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 23+1 padėtys ir kt.
5666 5

Nuostabai geros kainos

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Du skirtingi modeliai

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Tiesą sakant, ši tradicija gyvuoja nuo sovietinių laikų.

„Jei kas nors būdavo nepatenkintas nacionalinių respublikų pareigūnais ir vadovais, juos greitai išsiųsdavo į Maskvą užimti kokias nors antraeiles pareigas. O Maskvoje jie tapdavo nereikšmingi ir neturėdavo jokios realios valdžios“, – sakė Eidmanas.

Pasak politologo, tai nėra kažkoks labai ypatingas pokytis, nes kad ir kokias pareigas užimtų paskirti asmenys, jiems imtis aktyvių veiksmų neapsimoka.

 

Politologas pabrėžė, kad pagrindiniam Čečėnijos lyderiui rūpi tik viena – išsunkti iš centrinio aparato kuo daugiau pinigų. 

„Iš Rusijos biudžeto į Čečėniją plaukia didelis finansų srautas ir Kadyrovas rūpinasi, kad tas srautas tekėtų tiesiai į jo dvarą. Pinigai skirti papirkti asmeninei čečėnų vado armijai, ant kurios kulkosvaidžių ir durtuvų laikosi Kadyrovo valdžia. Jei pavaldiniai nustotų gauti pinigus, tai iš karto nustotų jam tarnauti ir sudraskytų savo vadą į gabalus“, – pabrėžė Eidmanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(1)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: