Netikėtai „smogė“ respublikonai. Kas gresia Johnsonui  ()

M. Johnsonas neseniai pasakė, jog neprašė demokratų pagalbos.


Mike'as Johnsonas
Mike'as Johnsonas
© United States Congress (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Us_rep_mike_johnson_official_photo.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netikėtai „smogė“ respublikonai. JAV respublikonų atstovė Taylor Greene grasina atleisti M. Johnsoną, jei šis neatsistatydins savo noru. 

Atstovų rūmų narys Mike'as Johnsonas tariamai „išdavė“ savo respublikonų rinkėjus, įstatymų leidėjams patvirtinus naują pagalbą Ukrainai. Politikė pareikalavo, kad M. Johnsonas nedelsiant atsistatydintų, praneša CNN.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Galingi PC, el. dviračiai, 4K vaizdo projektoriai, baterijos, pjūklai ir kt. Labai riboto laiko (Video)
3909 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-04-30/2024-05-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Ninkear N15 Pro“ - nešiojamas PC, 32GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

2) „Hcalory HC-A01“ - 5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas, su APP

3) „WELKIN WKES001“ - storų ratų 500W el. dviratis, sulankstomas

4) „Fengmi Formovie X5“ - kino teatro lygmens 4K lazerinis vaizdo projektorius

5) Baterijos „Makita“ 18V įrenginiams

6) „Wolike 388VF“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

Išsamiau

Publikacijos autoriai taip pat pabrėžia, kad M. Johnsonas, norėdamas išlaikyti savo poziciją, greičiausiai turės pasikliauti demokratais: būtent pastarieji gali jį „išgelbėti“.

Pastebėtina, kad Taylor Greene pareiškė, kad jei M. Johnsonas savo noru neatsistatydins, ji asmeniškai pateiks šį klausimą balsavimui ir padarys viską, kad jis būtų atleistas iš pareigų.  „Mike'o Johnsono kadencija baigėsi. Jis turėtų atsistatydinti ir leisti mums judėti į priekį kontroliuojamu procesu. Jei to nepadarys, jis bus atleistas“, – sakė ji.

 

Ypač įdomūs buvo jos žodžiai „judėti į priekį kontroliuojamame procese“ – žurnalistai kelia klausimus: kur būtent T. Greene juda „į priekį“ ir kas kontroliuoja šį procesą. Ar tik ji ir jos vienminčiai nedreifuoja link Maskvos?

Verta paminėti, kad M. Johnsonas neseniai pasakė, jog neprašė demokratų pagalbos ir netgi buvo pasirengęs rizikuoti savo padėtimi, kad padėtų Ukrainai sustabdyti Rusijos puolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(6)
(19)

Komentarai ()