[ŽT] „Tai turės didelių pasekmių.“ To nenumatė niekas. Gali kilti pilietinis karas  ()

Jau kelis metus vyko priešprieša.


Ali Chamenėjus
Ali Chamenėjus
© Stop kadras|https://www.youtube.com/watch?v=sbnrobOKlJU

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-21 [ŽT] „Tai turės didelių pasekmių.“ To nenumatė niekas. Gali kilti pilietinis karas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 19 d. netoli Irano ir Azerbaidžano sienos sudužo sraigtasparnis, kuriuo skrido Irano prezidentas Raisi. Kartu su juo sraigtasparniu skrido ir šalies užsienio reikalų ministras. Irano žiniasklaida patvirtino, kad abu asmenys žuvo.

„Telegram“ kanalas „Zapretnoje mnenije“ primena, kad Irane jau kelerius metus vyksta priešprieša tarp valdžioje esančių teroristų ir civilių, kurie nori daug ką pakeisti šalies vidaus politikoje.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
3852 7

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šaltinis įsitikinęs, kad antrojo asmens (po dvasinio lyderio) mirtis Irane gali sukelti pilietinį karą, dėl to sutaria daugelis politikos ekspertų. Nereikėtų pamiršti, kad Irano ajatolai Chamenėjui jau 84 metai ir Vakarų spauda ne kartą rašė apie jo sveikatos būklę. Kaip rašė amerikiečių žurnalistai, pastaraisiais metais beveik visa valdžia Irane atiteko Raisi (kuriam ir buvo numatyta tapti naujuoju ajatola), o Chamenėjus buvo tik nominali figūra. Kad ir kaip toliau viskas klostytųsi, šie įvykiai Iranui turės rimtų pasekmių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: