Stiprus žingsnis iš kaimynų. Pradedama totali Rusijos izoliacija  ()

Naujosios taisyklės įsigalios gegužės 29 d.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-24 Stiprus žingsnis iš kaimynų. Pradedama totali Rusijos izoliacija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norvegijos vyriausybė nustato papildomus įvažiavimo apribojimus Rusijos piliečiams, atvykstantiems į šalį turizmo tikslais. Vyriausybė pranešė, kad naujosios taisyklės įsigalios gegužės 29 d.

„Sprendimas sugriežtinti įvažiavimo taisykles atitinka norvegų požiūrį į sąjungininkus ir partnerius reaguojant į neteisėtą Rusijos agresijos karą prieš Ukrainą“, – sako teisingumo ir viešojo saugumo ministrė Emilie Enger Mehl.

Vizų išdavimo taisyklės Rusijos piliečiams buvo sugriežtintos 2022 metų pavasarį, o dabar įvažiavimas į šalį bus dar labiau ribojamas.

[Vokietija] Nerealus pasiūlymas! Tik 130€ už portabilų Android projektorių: iki 4K, WiFi6, BT5.2 ir kt. („SkyEcho FreeONE Pro“)
3335

Fantastiškai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Išsamiau

Taisyklių pakeitimas reiškia, kad policija neleis įvažiuoti Rusijos piliečiams, kurie nėra įtraukti į išimčių sąrašą. Taisyklių sugriežtinimas taikomas tiek asmenims, kurie iki 2022 metų pavasario vizas gavo Norvegijoje, tiek tiems, kuriems vizas išdavė kitos Šengeno sutarties šalys.

 

Ministrė pridūrė, kad rusams, planuojantiems atvykti į Norvegiją turizmo ar „kitais neesminiais tikslais“, nebus leidžiama kirsti sienos.

„Norvegijos valdžia atidžiai stebi situaciją pasienyje ir sienos kirtimo punktuose ir yra pasirengusi imtis veiksmų, jei reikės“.

Norvegija ilgą laiką palaiko Ukrainą, teikdama Ukrainai karinę ir humanitarinę pagalbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(0)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()