[ŽT] „Viskas sutampa.“ Kas jam nutiko  ()

Tai ne Patruševo politinio susilpnėjimo ženklas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pokalbyje su GORDON leidinio vyriausiąja redaktore Alesia Bacman, buvęs Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas, generolas Valerijus Kondratiukas pranešė, kad buvęs Rusijos agresorės Saugumo Tarybos sekretorius Nikolajus Patruševas turi sveikatos problemų.

Kondratiukas nemano, kad okupacinės Rusijos Federacijos šalies Saugumo Tarybos buvusio sekretoriaus perkėlimas į naujas pareigas yra Patruševo politinio susilpnėjimo ženklas.

„Tai nereiškia, kad Patruševas pateko į bėdą, kaip pradėjo svarstyti daugelis analitikų. Tiesą sakant, viskas sutampa su tuo, kad Patruševas yra fiziškai labai sergantis žmogus. Jis gydosi“, – sakė Kondratiukas.

Buvęs Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas mano, kad užduočių, kurias anksčiau sprendė Patruševas, apimtis dabar jam neįveikiama. „Taip yra dėl to, kad reikia judėti, atlikti kai kuriuos dalykus. Patruševas gavo prezidento padėjėjo pareigas. Tai yra, tai leidžia jam turėti laisvesnį gydymo grafiką“, – sako Kondratiukas. Kondratiuko teigimu, patvirtinimas, kad Patruševas išlieka įtakinga figūra Kremliuje, yra tolesnis jo sūnaus kilimas Rusijos karjeros laiptais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(13)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: