Maskvai bus šokas. Latvija atsisako rusų  ()

Latvijos premjerė Evika Siliņa pažymėjo, kad tolesnė izoliacija ir spaudimas Rusijai ir Baltarusijai išliks vienu iš Latvijos prioritetų tarptautinėje arenoje.



© Makalu (Free Pixabay license) | https://pixabay.com/photos/latvia-riga-daugava-flow-3725546/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiulis skandalas Latvijoje. Rusai šalyje daugiau nebepriimtini.

Norima uždrausti mokytojams iš Baltarusijos ir Rusijos Federacijos dirbti Latvijos mokyklose. Šią iniciatyvą pasiūlė Latvijos opozicinė partija. Politikams nepatinka, kad mokytojai turi „agresorių šalių“ pasus.

Politikai piktinasi, kad šalies mokyklose dirba 214 Baltarusijos ir Rusijos piliečių. Pasak Latvijos parlamentarų, nepriimtina, kad „naują kartą Latvijoje augina ir moko šalies agresorės piliečiai“.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
2842 2

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

Išsamiau

Parlamentarai parengė įstatymo projektą. Jam pritarus, švietimo ir mokslo ministrė Anda Čakša privalės keisti įstatymą „Dėl pedagogų būtinojo išsilavinimo ir profesinės kvalifikacijos bei pedagogų profesinės kompetencijos tobulinimo tvarkos“.

Po to Rusijos ir Baltarusijos piliečiams bus uždrausta dirbti Latvijos švietimo įstaigose.

 

Latvijos premjerė Evika Siliņa pažymėjo, kad tolesnė izoliacija ir spaudimas Rusijai ir Baltarusijai išliks vienu iš Latvijos prioritetų tarptautinėje arenoje.

Ji priminė, kad tęsiamas darbas dėl 14-ojo sankcijų paketo, taip pat dėl ​​ekonominių ryšių su Rusija ir Baltarusija nutraukimo. Be to, Latvijos iniciatyva išaugo daugelio Rusijos ir Baltarusijos kilmės prekių importo kainos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(1)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()