„Kerštas.“ Ji planuoja grįžti  ()

Išvykusiems menininkams liepė ramiai sėdėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos dainininkė Maša Rasputina piktai pasisakė prieš Alą Pugačiovą, kuri pasmerkė visapusišką invaziją į Ukrainą ir paliko šalį agresorę.

Propagandisto Boriso Korčevnikovo laidoje putinistė prisiminė primadonos frazę apie „vergus ir baudžiauninkus“ ir įsakė iš Rusijos Federacijos išvykusiems menininkams ramiai sėdėti.

„Pabėgote? Tai ir sėdėkite tyliai. Kam kalbėti apie šalį, kuri jums davė viską? Jūs ją apmėtote purvais. Šie „vergai ir baudžiauninkai“ ėjo į jūsų koncertus atiduodami paskutinius pinigus“, – sakė Rasputina.

Verta paminėti, kad Maša Rasputina palaiko nusikalstamą Kremliaus režimą. Ji ne kartą dainavo odes diktatoriui Vladimirui Putinui. Tačiau Ala Pugačiova kartu su vyru Maksimu Galkinu smerkia Rusijos agresiją prieš Ukrainą.

Rusijai pradėjus karą jie išvyko į Izraelį, kur gyvena jau daugiau nei dvejus metus. Periodiškai jie skrenda į Kiprą. Namo grįžti pora neplanuoja.

Pati Alla Pugačiova, viešai smerkianti visapusišką invaziją į Rusijos Federaciją Ukrainoje, sureagavo į kitą žinią, kad jos vyro Maksimo Galkino vyresniojo brolio Dmitrijaus Galkino bute Rubliovkoje buvo įvykdyta krata.

Kaip praneša Rusijos „Telegram“ „Kremliovskaja tabakiorka“, Pugačiova pasijuokė iš tokio Rusijos valdžios poelgio.

 

„Tai yra kažkokios paskutinės konvulsijos prieš mirtį. Ne daugiau. Kvailas kerštas“, – pažymėjo ji.

Ką tiksliai Diva turėjo omenyje, nežinoma. „Šaltiniai pažymėjo: Pugačiova pastaruoju metu ne itin dažnai kalba apie politiką ir grįžimą į Rusiją. Bet ji planuoja grįžti –  „jei išeis – vasarą, o jei ne – tai rudenį, kaip ir planavo“, – pridūrė kanalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(5)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: