„NATO jėgoms teks įsivelti į karą“  ()

Tai nepatogi tiesa.


Nicolas ​​Tenzeris
Nicolas ​​Tenzeris
© Cvt0811, CC BY-SA 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Nicolas_Tenzer.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-13 „NATO jėgoms teks įsivelti į karą“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kad įvykdytų pergalingą kontrpuolimą ir susigrąžintų visas savo teritorijas, Ukrainai mūšio lauke reikia sąjungininkų pagalbos. NATO negalės stebėti karo iš užkulisių.

Pasak „Sciences Po“ (Paryžius) kviestinio profesoriaus, Europos politikos analizės centro vyresniojo bendradarbio Nicolaso Tenzerio, dėl JAV ir Vokietijos susipriešinimo 75-mečiui skirtas NATO viršūnių susitikimas Vašingtone nepasiųs aiškių signalų apie Ukrainos prisijungimą prie bloko. Ši klaida kilo dėl kelių Aljanso valstybių narių atsisakymo persvarstyti ilgalaikę bloko jurisprudenciją, nes neįmanoma atvykti į kariaujančią šalį.

Apie tai jis kalbėjo plačios įtakingų Europos diplomatų, ekspertų ir Amerikos karinio personalo apklausos metu, atliktą „Naujosios Europos centro“.

Nerealu, bet taip - tai įmanoma! Garantuoju, naujausias robotas iš „Xiaomi“ taps šių metų hitu. Fantastika, ką jis sugeba (Video, FOTO, „ROIDMI EVE Max“ apžvalga)
2105 1

„ROIDMI EVE Max“ - 5000P siurbimas, unikalus grindų šveitimas, nuostabi atliekų surinkimo stotelė, nepriekaištinga navigacija, išmaniosios funkcijos APP ir tiesiog nuodėminga kaina. Nerealu iki ko evoliucionavo robotų dulkių siurblių rinka.

Išsamiau

„Norint užbaigti visapusį Rusijos karą prieš Ukrainą, jei Kyjivas negalės nedelsiant prisijungti prie Aljanso, vienintelė išeitis – NATO Ukrainoje arba bent jau daug Aljanso šalių, kurios ten tiesiogiai dalyvautų. Nepaisant JAV Kongreso aprūpinimo Ukrainą ginkluote ir leidimo atakuoti RF teritoriją, to nepakaks Ukrainai kontrpuolimu išstumti Rusijos karius iš savo teritorijos“, – sako prancūzų ekspertas.

Vienaip ar kitaip, jo nuomone, NATO pajėgos turės dalyvauti šiame puolime. Tai nepatogi tiesa, kurią turi išsakyti Vakarų lyderiai. NATO įsikišimas besibaigiant karui buvusioje Jugoslavijoje yra geras precedentas.

 

„Šis atvejis taip pat iliustruoja realybę, kuri kartais nepastebima: 5 straipsnis remiasi ne tik branduoliniu atgrasymu, o įprastiniu atgrasymu. Tai atgrasymo priemonė, kurią reikėtų panaudoti, jei Rusija pultų tokią NATO šalį kaip Estija. Galų gale, kokį bus Aljanso patikimumas vidutinės trukmės laikotarpiu, jei jis atsisakys kovoti mūšiuose, lemiančiuose visos Europos už jos ribų saugumą“, – apibendrina Nicolas Tenzeris.

Pagrindinės Vakarų šalys neleidžia Ukrainai pateikti politinio kvietimo tapti Aljanso nare tik todėl, kad karas vis tęsiasi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(1)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: