„Jis dingo.“ Kas nutiko Rusijos lėktuvui (Foto)  ()

Nelaimė įvyko toli Rusijos šiaurėje.


Avarijos vietoje
Avarijos vietoje
© JACDEC | https://x.com/JacdecNew/status/1801654743380500986

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje, Jamalo Nencų autonominėje apygardoje, sudužo „Utair“ keleivinis lėktuvas An-26. Apie tai rašo „Interfax“.

Vietos žiniasklaida ir „Telegram“ kanalai pažymi, kad iš pradžių lėktuvas dingo iš radarų. Vėliau paaiškėjo, kad „Utair“ lėktuvas „kietai“ nusileido 1 km atstumu nuo Utrenny oro uosto kilimo ir tūpimo tako.

Lėktuve buvo 5 įgulos nariai ir 36 keleiviai. Incidento metu sužeisti du įgulos nariai ir vienas keleivis.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
1961 7

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Aviakompanija pažymėjo, kad nusileidimas vyko itin prastomis orų sąlygomis: tvyrojo rūkas, siautėjo stiprus vėjas. Oro uostas yra netoli Karos jūros.

 

Socialiniuose tinkluose pasirodžiusiose nuotraukose matyti, kad lėktuvas įstrigo aukštose sniego pusnyse ir lūžo pusiau. Pilotas, matyt, stabdė nosimi, nes An-26 priekinė dalis buvo visiškai suniokota.

Apie lėktuvo katastrofos priežastis kol kas nepranešama. Labiausiai tikėtina, kad tai yra techninis gedimas. Dėl karo prieš Ukrainą Rusijos aviacija buvo atkirsta nuo vakarietiškų technologijų, o tai smarkiai padidino oro avarijų skaičių Rusijos Federacijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(33)
(1)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()