„Vis dažniau skamba jo vardas.“ Kas vyksta (Video)  ()

Tai labai erzina Rusijos prezidentą.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „Telegram“ kanalai pranešė, kad ant Prigožino kapo Sankt Peterburge atsirado užrašas „Aš grįšiu“.

Žinutė iš Prigožino. Vainikas su užrašu „Aš grįšiu“ apie 30 minučių gulėjo ant Jevgenijaus Prigožino kapo Sankt Peterburgo kapinėse, po to kapinių darbuotojai jį išnešė. Kartu Rusijos šaltiniai praneša, kad prie Prigožino kapo buvo pastebėti žvalgybos pareigūnai. Kiek anksčiau, birželio 1 d., per „Wagner“ lyderio gimtadienį, nežinomi žmonės paliko raštelį su užrašu „Prigožinas gyvas, mes atkeršysime“.

[Vokietija!] Fantastiškos kainos belaidis aukšto slėgio plovimo įrenginys - nuostabus daiktas automobiliui ir namams. Ribotas kiekis
1788

Puiki kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Nestandartinę situaciją „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ pakomentavo Rusijos opozicionierius ir politikos strategas Abbasas Galiamovas.

Anot analitiko, bet koks Prigožino faktoriaus suaktyvėjimas labai erzina Rusijos prezidentą.

Kuo silpnesnė bus Putino padėtis šioje „patriotinėje“ bendruomenėje, tuo dažniau Prigožino vardas skambės būtent todėl, kad Prigožinas dabar suvokiamas kaip Putino alternatyva. Jis laikomas veiksmingesnio ir aktyvesnio patriotizmo atstovu, kuriam rūpi Tėvynės interesai, o ne savo kišenė, o tai, žinoma, iš tikrųjų juokinga“, – pažymėjo Galiamovas.

Panašius mitus apie Prigožiną kuria specifinė Rusijos Federacijos socialinė grupė, užsikrėtusi „patriotizmu“. Nesant normalių herojų, ji priversta heroizuoti eilinį niekšą ir niekšą.

 

„Kas neturi nieko bendra su nesavanaudiškomis paslaugomis, tai būtent Prigožinas – žmogus, kuris spaudė pinigus praktiškai iš visko, įskaitant savo „patriotizmą“ – sakė politikos strategas. – Net Putinas ir Rusijos propaganda, bandydami diskredituoti Prigožiną, išsakė pinigų, kuriuos jis uždirbo iš šio „patriotizmo“, kiekį“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(4)
(42)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: