Mongolija neareštavo Putino. Priežastis pakankamai svari

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Treisonas 2024-09-04 17:45
Visi dabar varo ant Mongolijos, tačiau aš ją palaikau, jeigu jie būtų surakinę tą sūtrauką, tuomet būtų grėsmė jos egzistencijai, greičiausiai būtų ir sunaikintą, okupuota, komunistai kinai, ir nacistinė rusiją tik ir laukia kol suleisti dantis į dar didesnes teritorijas.
punktyras 2024-09-04 19:37
O nafig tada Mongolijai reikėjo pasirašyti Romos statutą? Ir tortą suvalgyti ir jį turėti neįmanoma. Nusiramink, kas ją pultų? Rusija nepultų, nes jei ne Putino fantazijos, visiems daug naudingiau su Vakarais palaikyti ryšius, kaip ir tai pačiai Kinijai.
donatasv 2024-09-04 20:46
Kaip matai įmanoma. Sulaikyt šeip nusikaltėlį ir vienos didžiausios valstybės vadovą yra du skirtingi dalykai. Kai tave iš visų pusių supa kinas ir rusas kurie reikalui esant gali susidoroti ne taip viskas paprasta pasidaro. Vien tik iš tokių valstybių embargas ar totali izoliacija gali reikš šalies žlugimą. Kas tokiu atveju padės? Jei tarkim rusas ar kinas paskelbs, kad bus numuštas bet kas laivas, lėktuvas ar traukinys kuris bandys atvykt į šalį? Tipo vakarai ateis gint? Uždarys dujas, elektrą ir kitų išteklių importą į šalį ir sėdėk tanke.
punktyras 2024-09-04 21:23
Ir kuo gi skiriasi? Mongolija galėtų didesnės išpirkos reikalauti? Susidoroti kaip – Ulaanbaataras per tris dienas? Laivas į Mongoliją – čia kaip?
donatasv 2024-09-04 21:44
Perdaug prirašiau dėl laivo. Kas padės išsimušt išpirką? Kam dorotis per tris dienas? Kuris kaimynas padės apeiti embargą? Patys mongolai ant rankų nuneš putka po kelių savaičių embargo.
punktyras 2024-09-04 23:48
Kam reikės Putino, tas tegu ir mušasi. Va, Solovjovas sako, rusai be Putino niekaip, myli, gyventi be jo negali – tegul susimeta. Mokėjo duoklę mongolams tris amžius, sumokės ir dabar. Žiū, dar ir Tatarstanas nuo RF tuo pačiu atsiskirtų, senus laikus prisimintų. Kaip Kyivas per tris dienas paėmė, taip ir Ulaanbaatarą paimti tiek užtruktų. Ką ten embarguoti? Kinija džiugiai tiekia, ko reikia, tiek Mongolijai, tiek Rusijai. Putinas ir taip nuo Kinijos priklausomas, čia iš viso būtų kaip dovanėlė.