„Tratai, Vaitkai, Antanai... Kas su tokiais dvasios valkatomis norės kr*št1s?“ (Foto)  ()

Artėja seimo rinkimai. Žinomi Lietuvos žmonės dalinasi savo įžvalgomis.



© Augustas Didžgalvis (CC BY-SA 4.0) | https://lt.wikipedia.org/wiki/Lietuvos_Respublikos_Seimas#/media/Vaizdas:LRS_by_Augustas_Didzgalvis.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizijos prodiuseris, Lietuvos šaulių sąjungos narys, karys savanoris Dominykas Kubilius savo „Facebook“ paskyroje pasidalino mintimis apie artėjančius seimo rinkimus.

„Eiti į Seimą nebe lygis.

Nemuno dešra tampa kai kam kvapnesne ir skanesne, nes tradicinėse partijose naujų veidų ir revoliucinių naujų idėjų nėra. Vis tie patys apie tą patį, o štai naujas vėjas, kuris neša kliedesius sulaukia didesnio dėmesio su mirgančiomis antraštėmis portaluose. Nes tas naujas, kupinas pykčio ir pagiežos, vėjas iššaukia bent kažkokias reakcijas ir visai nebesvarbu jos teigiamos ar neigiamos.

Tikrieji lyderiai (mokslininkai, mokytojai, gydytojai, verslo vadybininkai, gabiausi studentai ir etc.) su tokiais Antanais ir Artūrais konkuruoti tikrai nenori, nenori štampuoti reels’ų TikToke, kaip susitiko su 5 pensininkėm Šilalės rajone, nenori kruštis beviltiškuose debatuose su Vaitkum, nenori net kvėpuoti tuo pačiu TV studijos oru.

Puikus būdas sumažinti šildymo sąskaitas net iki 30 %! Išmanieji radiatorių termostatai už tokias kainas, kokių Lietuvoje nebūna
2805

Nuostabiai geros kainos!

Gausus komplektas

Greitas ir saugus pristatymas

Tuya; Zigbee; APP; Alexa; Google Home ir t. t.

Išsamiau

Kam savo srities profesionalui ar mokslų daktarui varžytis su Viktoru ar Tratu?! Todėl ir ateina lyderių badas, kuris šiems dvasios valkatoms suteikia erdvę reikštis, o mums, tai stebintiems ima rodytis, kad jų priviso kur kas daugiau nei prieš 4 metus.

Svajonių projektas – ne vienerius metus politikai didžiųjų partijų verbuojami, tikslingai ruošiami gabiausi, talentingiausi jaunuoliai arba jau karjeros aukštumų pasiekę savo srities profesionalai, kuriems nieko uždirbti nebereikia, kuriuos vestų tikslas tarnaujant valstybei pasiekti pinigais nepamatuojamų karjeros aukštumų.

 

Užteks savamokslių politikoje, todėl paryškinkime žodį PARUOŠTI tiek savo srities profesionalai, tiek gabiausi jaunuoliai. Kurie tikslingai, ne vienerius metus būtų ruošiami ir būtų PASIRUOŠĘ sudėtingiausiems scenarijams, kurie nepasimestų ištikus net minimaliai krizei, kurie būtų įvaldę oratorystės meną ir vadovavimo niuansus, kurie būtų pasiruošę aukoti viską, net savo antrų pusių įgeidžius, vardan aukščiausių tikslų, postų, vardan pačios valstybės. Tai galėtų tapti aukščiausiu laipteliu ambicingam, aukščiausios karjeros siekiančiam žmogui. Ir tada tapti Seimo nariu būtų LYGIS!

Kol kas tai tik svajonė, bet mums dar tik vos daugiau nei 30, dar vis esam jauni, nepatyrę ir Nemuno dešros skonis vis dar gali apgaulingai suvilioti. Todėl ne lyderystės badas mūsų šalį kankina, o tikrų, savikritiškai mąstančių, naujų lyderių nenoras teptis ir nepasiruošus, aklai žemyn galva pulti į šių dienų politinę mėsmalę.

 

Bet šiandien, kai svajonė dar tik svajonė, nieko blogiau negali būti nei skleidžima homofobija, rasizmas, melas be skrupulų ir nemokamai dalinami rusiška pelke dvokiantys ledai su dešra. Nebegrįškime į akmens amžių, ten jau buvome ir vos neuždusome“, – rašo Kubilius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(5)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()