Fantastika! 2 000 000 iš Čekijos. Viskas keliauja į Ukrainą. Kas nutiko  ()

„Aš negalėjau gyventi su mintimi, kad nieko nedarau, kad sustabdyčiau kitą Hitlerį.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekijos milijardierius Janas Barta paaukos 2 milijonus dolerių FPV dronams Ukrainos kariuomenei už savo žinutės retweet'ą (pasidalijimą) socialiniame „X“ tinkle. Atitinkamą pareiškimą jis paskelbė savo paskyroje. Už kiekvieną retweet'ą milijardierius ir stambus investuotojas pažadėjo siųsti po 100 USD į „Nemesis“ projekto, renkančio lėšas  FPV dronams, sąskaitą.

Savo pareiškime jis taip pat pažymėjo, kad dabartiniai laikai jam primena hitlerinės Vokietijos klestėjimą Antrojo pasaulinio karo išvakarėse. Dabar fašistinė Rusija pradėjo agresijos karą, o Putinas tapo naujuoju Hitleriu.

„Gyvename laikais, kurie vis labiau primena 30-ųjų antrąją pusę. Aš negalėjau gyventi su mintimi, kad nieko nedarau, kad sustabdyčiau kitą Hitlerį“, – savo žinutėje rašė Barta.

 

Kartu Barta pažymėjo, kad jo limitas vienai akcijai yra du milijonai dolerių. Čekų milijardierius nuolat pranešdavo sekėjams, kiek jau yra  retweet'ų ir kiek lėšų jis jau pervedė Ukrainos kariuomenei dronams įsigyti.

O jau antradienio, vasario 20 d. ryte, Barta paskelbė, kad retweet’ų skaičius pasiekė nustatytą ribą ir jis perves visus žadėtus du milijonus dolerių. Vykdydamas šią akciją, geradaris iš Čekijos jau paaukojo 400 tūkst. Likusi suma bus pervesta per kelias dienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(147)
(3)
(144)

Komentarai ()

Susijusios žymos: