„Krynkų gyvenvietė išvalyta.“ Didžiulė „zrada“. Kas nutiko už Dniepro  ()

Z-kanaluose kilo didžiulis pasipiktinimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 20 d. per darbinį susitikimą su diktatoriumi Vladimiru Putinu Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu pamelavo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų placdarmo Krynkuose, Chersono srities dešiniajame krante, išvalymą. Z-kanaluose dėl to kilo isterija, praneša Dialog.UA.

„Patvirtinu jo (Rusijos pajėgų generolo Teplinskio – red. past.) pranešimą, jis iš tiesų teisingas. Krynkai buvo išvalyti. Mes stojome praktiškai palei visą Krynkų ir Konkos upės pakrantę. Nuo šiandien ten yra ne tik stebėjimo punktas, bet ir stovi kariai“, – sakė Šoigu.

Rusijos Z-kanalas „VDV už Sąžiningumą ir Teisingumą“, susijęs su Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininkais, kurie kovoja šiame fronto ruože, paneigė šią informaciją.

„Teplinskis pranešė Gynybos ministerijai, kad Krynkų gyvenvietė išvalyta, Šoigu pranešė prezidentui, kad Krynkų gyvenvietė išvalyta. Tačiau iš tikrųjų viskas yra ne taip. Priešas ir toliau laikosi Krynkų gyvenvietės placdarmą ir reguliariai vykdo rotaciją, o mes, Teplinskio vadovaujamoje „Dniepro“ grupėje, negalime tam dramatiškai užkirsti kelio. Teplinskis yra bailus melagis!“, – rašė Rusijos ginkluotųjų pajėgų karininkai.

 

Rusijos kariškis Jegoras Guzenko, vadovaujantis Z-kanalui „Tryliktasis“, taip pat paneigė Šoigu žodžius.

„Yra, žinoma, tikimybė, kad jie tiesiog, bl@#, pasikvietė šamanus ir jie iškvietė tą aštuonkojį iš filmų... Kthulhu ar kaip ten jį, ir jis tiesiog išdulkino visus chocholus (ukrainiečius – red. past.) Krynkuose... Aš tik bandau suprasti, kiek dar fantastinių versijų bus pranešta viršuje, kai reali situacija skiriasi nuo tos, apie kurią pranešama? Kodėl tai vyksta? Kodėl taip daroma? Tai ne pozityvi propaganda, tai atviras melas! (...) Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kareiviai ten reguliariai tūsinasi, valtys taip pat reguliariai plaukioja Dniepru! (...) Visi viską supranta! Kam meluoti? Jei neišmoksime sakyti tiesos, karo nelaimėsime... Siūlau visiems, kurie tvirtina, kad Krynkai išvalyti, susiburti, nuvykti ten ir įrašyti reportažą iš centro. Su malonumu jį stebėsiu“, – pareiškė okupantas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(79)
(2)
(77)

Komentarai ()

Susijusios žymos: