[ŽT] „Laukėme generolo. Atėjo 3 raketos.“ Tokios pabaigos nesitikėjo niekas  ()

Rusus apstulbino Ukrainos pajėgų smūgis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Z-kanaluose sklinda „zrada“ dėl sėkmingo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgio okupantų poligonui netoli Volnovachos. Rusijos kariškiai rikiavosi į eilę vos už 27 km nuo fronto linijos, todėl patyrė didžiulių nuostolių.

Informaciją apie smūgį patvirtino ir rusų Z-karo korespondentas Romanas Saponkovas, praneša Dialog.UA.

Propagandistas reikalauja teisti rusų vadus, kurie tiesiogine prasme pakišo karius po Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgiais.

„Mes vėl turime smūgį į poligoną. Pastatyti žmonės laukia atvykstant didžiojo vado. Kas įdomiausia, vadas taip ir neatvyko. Tie patys žmonės, kurie prieš tai jau švietė vykdant gyvenviečių mėsos šturmus su dideliais nuostoliais. Bet jie nebuvo nuimti, juo labiau teisiami. Galbūt atėjo metas teisti mėsininkus?“, – rašo supykęs Saponkovas.

 

Anot gandų, trys raketos HIMARS atskriejo tuo metu, kai buvo formuojamas Rusijos ginkluotųjų pajėgų 39-osios motorizuotosios šaulių brigados okupantų būrys. Incidentas įvyko okupuotame Trudivskės kaime į rytus nuo Volnovachos. Naujausiais duomenimis, per šiuos smūgius buvo likviduoti 65 Rusijos kariai. Sužeistųjų skaičius kol kas nežinomas. Maskva nekomentavo, kas įvyko.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(104)
(1)
(103)

Komentarai ()

Susijusios žymos: