Scenarijai fantastiški. „Du būdai, kaip išgelbėti Ukrainą.“ Ką skelbia Piontkovskis (Video)  ()

Kada JAV valdžia padės Ukrainai užbaigti karą?


Politologas Andrejus Piontkovskis užsiminė, kad Vašingtonas svarsto du būdus, kaip išgelbėti Ukrainą.

Andrejus Piontkovskis išreiškė viltį, kad JAV respublikonai pabus ir vietoj D. Trumpo pasiūlys kitą kandidatą. Jei ne, tuomet vienintelis būdas Vašingtonui išgelbėti Ukrainą – padėti nugalėti rusus prieš D. Trumpui ateinant į JAV prezidento postą.

Andrejaus Piontkovskio interviu su Marku Feiginu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Apie tai, kada JAV valdžia padės Ukrainai užbaigti karą, politikos analitikas sakė taip: „Kartoju, kad Vašingtone svarstomi du šios problemos sprendimai. Pirmasis yra pasiekti Ukrainos pergalę iki 2025 m. sausio 21 d., tačiau iš tikrųjų tai turėtų įvykti anksčiau, šių metų vasarą. O antrasis – Respublikonų partijos Reigano sparno atgimimas. Šios grėsmės suvokimas lems tai, kad visa isteblišmentas pagaliau prisijungs prie proceso ir Trumpas nebus nominuotas iš Respublikonų partijos.

 

Markas Feiginas leido sau nesutikti su pašnekovu ir teigė, kad abu scenarijai jam atrodė fantastiški.

Andrejus Piontkovskis iš karto atsakė: „Pergalės scenarijus yra visiškai realus. Kad tai įvyktų, Jungtinės Valstijos turi perduoti Ukrainai 100 orlaivių ir 100 ATACMS raketų.“

Kartu Andrejus Piontkovskis ukrainiečius suskubo patikinti, kad sprendimą dėl karinės JAV pagalbos suteikimo senatoriai priims iš karto pasibaigus atostogoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(2)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: