„Tai vienintelė jų silpnoji vieta.“ Generolas apie Rusijos armiją (Video)  ()

Nepaisant to, Rusijos Federacijoje visi viskuo patenkinti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagrindinė agresorės Rusijos kariuomenės problema ir pagrindinė silpnoji vieta šiandien yra perdėta centralizacija.

Nepaisant to, Rusijos Federacijoje visi viskuo patenkinti, nes okupantai turi didelius ginklų, įrangos ir personalo išteklius ir nejaučia resursų trūkumo. Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo viršininko pavaduotojas generolas leitenantas Ihoris Romanenko tai pasakė per pokalbį su „Glavred“.

„Rusijoje visi viskuo patenkinti, nes yra dideli ginklų, technikos ir personalo ištekliai. Jie nejaučia resursų trūkumo, kaip mes. Nors, nepaisant to, priešas savo darbuotojus ruošia „iš ratų“, – pažymėjo Romanenko.

Anot jo, Rusija yra resursų valstybė, turinti didelius pajėgumus, todėl šalis agresorė klausimą fronte sprendžia jėga ir kiekybe. Tačiau per pastaruosius dvejus metus ji daug ko išmoko ir darosi vis efektyvesnė vykdydama kovines operacijas, pažymėjo Ukrainos generolas.

„Pernelyg didelė centralizacija yra vienintelė jų silpnoji vieta. Tai sovietinių laikų liekanos. Tuo Rusijos kariuomenė skiriasi nuo Ukrainos kariuomenės. Mūsų kariuomenė yra NATO kariuomenė. Mūsų patirtis kariaujant nuo 2014 m. išmokė mus, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos turėtų turėti galimybę priimti kai kuriuos sprendimus horizontaliai, kas ir daroma“, – sakė Romanenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(75)
(5)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: