[ŽT] Medžiuose be lapų pasislėpti nepavyko. Kas nutiko „Tor“ ir „Strela-10“ (Video)  ()

Rusijos trumpojo nuotolio oro gynybos sistemos nesugebėjo apsiginti nuo žvalgybinio drono. Jis pastebėjo rusų ginklus ir perdavė jų koordinates kam reikia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainiečiai kairiajame Dnipro krante okupuotoje Chersono srities dalyje toliau naikina rusų techniką. Šįkart ukrainiečių žvalgybinis dronas pastebėjo porą rusų oro gynybos sistemų. „Tor“ ir „Strela-10“ bandė pasislėpti medžiuose, bet jie dabar neturi lapų, todėl rusų ginklai buvo pastebėti ir sunaikinti.

Sunku pasakyti, kas panaudota šioms atakoms. Galbūt dronai, bet gali būti, kad ir HIMARS paleistos sklendžiančios išmanios bombos GLSDB. Jų Ukraina tikrai turi. Tokia mintis peršasi todėl, kad smūgiai yra labai greiti, bet neprimena įprastų balistinių raketų smūgių. Vaizdo įraše keliuose kadruose netgi galima įžiūrėti neriantį ukrainiečių ginklą ir jis atrodo per greitas, kad būtų dronas, bet per lėtas, kad būtų raketa. Bet kuriuo atveju, gerai, kad ukrainiečiai vis dar randa būdų efektyviai naikinti rusų techniką okupuotose savo šalies teritorijose

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(31)
(1)
(30)

Komentarai ()

Susijusios žymos: