„Tikrai žinau – laimėsime.“ Kreipėsi buvęs vadas Zalužnas (Foto)  ()

Generolas padėkojo visiems, kurie šiuo metu gina Ukrainą mūšio lauke, ir visiems, kurie padeda Ukrainos kariuomenei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs vyriausiasis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadas ir „geležinis generolas“ Valerijus Zalužnas kreipėsi į ukrainiečius plataus masto invazijos į Rusijos Federaciją metinių proga. Savo „Facebook“ puslapyje jis padėkojo ukrainiečiams už atsparumą ir drąsą bei pagerbė žuvusius karius.

„Mūsų bekompromisis ir drąsus pasipriešinimas tęsiasi. 2022 metų vasario 24 dieną šimtai tūkstančių ukrainiečių nepabijojo Rusijos raketų atakų ir didžiulių technikos vilkstinių ir savanoriškai stojo į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gretas. Dėl drąsos ir Ukrainos piliečių pasiaukojimo, sugebėjome atsilaikyti. Pavyko išsaugoti save ir savo šalį. Ačiū visiems, kurie šiuo metu gina mūsų šalį mūšio lauke. Ačiū visiems padedantiems Ukrainos kariuomenei. Kas prisimena, tiki, meldžiasi ir daro viską, kas įmanoma dėl Pergalės“, – rašė jis.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11156 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

 

„Geležinis generolas“ prisiminė tuos, kurie atidavė gyvybes gindami Ukrainą, ir sakė esąs tikras, kad pergalė bus Ukrainos.

 

„Amžinas atminimas ir garbė kariams, paaukojusiems savo gyvybes už Tėvynės laisvę. Tikiu ir tikrai žinau, kad laimėsime! Šlovė Ukrainai“, – sakė generolas.

Komentaruose tūkstančiai ukrainiečių padėkojo generolui Zalužnui ir generolui Serhijui Šaptalai, su kurio buvęs vyriausiasis vadas nusifotografavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(82)
(1)
(81)

Komentarai ()