„Jie perduoda mums svarbią informaciją.“ Netikėta žinia. Ką skelbia Budanovas  ()

Kryme bus staigmenų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylo Budanovas paskelbė apie „staigmenas“ Rusijos kariuomenei Kryme ir rekomendavo civiliams gyventojams nesinaudoti Krymo tiltu. Jo žodžius cituoja Ukrainos žiniasklaida.

„Rusijos karas prieš Ukrainą prasidėjo ne prieš dvejus metus, o prieš dešimt metų – okupavus Ukrainos Krymą...“, – sakė Budanovas, pažymėdamas, kad vietinių ukrainiečių pasipriešinimas neatslūgo nė minutei, nepaisant „represijų“.

„Kad būtų sėkminga gynyba ir kontrpuolimas, turime kontroliuoti Juodąją jūrą ir būti Krymo pusiasalyje. Pavestos užduotys buvo įvykdytos“, – pažymėjo Budanovas.

Jis pareiškė, kad Rusija prarado ketvirtadalį savo laivų ir buvo priversta atitraukti laivyną į Kaukazo pakrantę bei perdislokuoti lėktuvus, nes Krymo aerodromai ir kariniai objektai nuolat apšaudomi Ukrainos.

Už sėkmę esame be galo dėkingi Ukrainos Krymo gyventojams, kurie... randa galimybę stebėti visą operatyvinę situaciją pusiasalyje ir kuo greičiau perduoda mums šią svarbią informaciją. Pažadėjome, kad 2023 metais Ukrainos specialiosios pajėgos bus Kryme, ir šį pažadą ištesėjome. Priešų laukia nauji netikėtumai, o civiliams gyventojams nerekomenduočiau naudotis... Krymo tiltu“, – pažymėjo Budanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(7)
(168)

Komentarai ()

Susijusios žymos: