„Septyni per savaitę.“ Prasideda naujas „turas“. Kas vyksta (Video)  ()

„Sprendžiant iš to, kad belaisvių mainų metu už kiekvieną pilotą jie yra pasiruošę atiduoti beveik po šimtą mūsų karių, patyrusių pilotų jie turi žymiai mažiau nei lėktuvų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs bataliono „Aidar“ būrio vadas Jevhenij Dikij „24 kanalo“ eteryje atsakė, ar Rusijos aviacijos sunaikinimas turi psichologinį poveikį rusų lakūnams.

„Tai stabdo juos, dar ir kaip stabdo... Prisiminkite, kiek kartų teko pranešti, kad Sumų sritis vėl nukentėjo nuo KAB. O tada mūsų „klajojantis patriotas“ išvyko į gastroles kažkur netoli Briansko srities sienos, užvertė per dieną keturis lėktuvus ir dabar prisiminkite, kada paskutinį kartą girdėjote apie KAB Sumų regione“, – kalbėjo Dikij.

Na o dabar prasideda naujas „turas“. „Klajojantis patriotas“ pradėjo „turą“ Donecko srityje. „Septyni lėktuvai per pastarąją savaitę. Tai yra vidutiniškai vienas per dieną“, – sakė buvęs vadas.

„Rusai turi apie 300 fronto lėktuvų. Bet mes iš tikrųjų nežinome, kiek jie turi normalių įgulų. Sprendžiant iš to, kad belaisvių mainų metu už kiekvieną pilotą jie yra pasiruošę atiduoti beveik po šimtą mūsų karių, patyrusių pilotų jie turi žymiai mažiau nei lėktuvų“, – sakė Dikij.

 

Jis pridūrė, kad „300 lėktuvų“ atrodo gana daug ir tai yra „daug kartų daugiau nei pas mus“.

„Bet prarandant vidutiniškai po vieną lėktuvą per dieną, visa Rusijos aviacija išnyks greičiau nei per metus. Taigi, taip, šis veiksnys turi didelę įtaką“, – pažymėjo Dikij.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(1)
(134)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: