„Tuščias šaldytuvas į gatves neišvarys. Gali kovoti amžinai“ (Video)  ()

„Kiekviena sistema prisitaiko prie aplinkos.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai galėtų kovoti amžinai, jei neįvyks didelių permainų. Jie prisitaiko ir pripranta prie situacijos.

Paprasti rusai bando atsiriboti nuo karo ir apsimesti, kad jo nėra, kol tai nepaliečia jų asmeniškai. Tačiau tokia situacija jų neprivers griebtis mitingų ar protestuoti. Tokią nuomonę „Glavred“ pareiškė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargoje esantis jaunesnysis seržantas, visuomeninės organizacijos „Ukrainiečių asociacija „Mrija“ pirmininkas Jurijus Gudimenko.

„Jei nieko nesikeis, jie gali taip kovoti amžinai. Jie pripranta – kiekviena sistema prisitaiko prie aplinkos. Dabar matome, kad paprastas rusas bando abstrahuotis nuo karo. Sako, kad karo nėra, tik per televiziją rodomi filmai apie karą, o kol man asmeniškai neskauda, ​​tai viskas yra gerai. Tai yra, tai jų neskatina jokiems veiksmams ar mitingams – jie prisitaikė, įpuolė į tokią vidinę komą ir gyvena joje. Jų pramonė veikia, lėktuvai skraido, nors ir mažiau, laivai plaukioja, amunicija gaminama“, – pastebėjo Gudimenko.

Anot jo, šį šliaužiantį rusų puolimą gali sustabdyti arba ukrainiečiai, arba kokios nors vidinės problemos pačios šalies viduje.

 

„Ir jie gali tęsti šį šliaužiantį puolimą metų metus. Tai sustabdyti galime tik mes arba kokios nors vidinės problemos. Nes dabar nematau jokių kritinių ekonominių ar socialinių problemų“, – sakė jis.

Gudimenko įsitikinęs, kad „tuščias šaldytuvas rusų į gatves neišvarys“. Idėją, kad tariamai tuščias šaldytuvas gali išvaryti rusus į gatves, jis pavadino nesąmone.

„1918 metais Leninas kariavo su Ukraina nepaisydamas to, kad Rusijos Federacijoje kilo bado riaušės, ir jis visiškai nekontroliavo dviejų trečdalių šalies. Bet Ukraina jam buvo ne tik šalis, kur galima gauti grūdų, bet tame buvo kažkas švento, noras parodyti visiems, kad Ukraina bus Rusijos dalis ir naujas pasaulinis projektas. Ir jokios racionalios istorijos jam neturėjo jokios įtakos. Čia tas pats – rusas liks namuose. Taip, šaldytuve bus mažiau maisto, šie produktai bus brangesni. Bet kol karas jo nepalies asmeniškai, jam tai nerūpės“, – reziumavo Gudimenko.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(3)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: