„Jie įvykdys savo grasinimus. Aš jais tikiu.“ Skelbia, kas gresia Lietuvai  (22)

Benas Hodgesas perspėjo JAV ir Europą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarai turi atsibusti ir užtikrinti, kad Ukraina laimėtų karą, o Rusija būtų nustumta atgal prie savo 1991 m. sienų. Priešingu atveju pasekmės bus skaudžios ir Europai, ir JAV.

Tokį perspėjimą interviu „Radio NV“ paskelbė generolas Benas Hodgesas, buvęs Amerikos pajėgų Europoje vadas.

„Jei Ukrainai nepavyks ir Rusija laimės, manau, kad ji įvykdys savo grasinimus – tęs puolimą prieš Lietuvą, Latviją, Estiją, Lenkiją ar Rumuniją. Rusija apie tai kalba atvirai, ir aš jais tikiu“, – perspėjo Hodgesas.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastika, ką sugeba šie „Xiaomi“ elektriniai šildytuvai - standartiniai neprilygsta nė iš tolo („Smartmi GR-H Graphene“)
16947 5

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Pasak jo, tokiu atveju Jungtinėms Valstijoms tektų dalyvauti sausumos kare Europoje ir patirti nuostolių, vykdant savo, kaip NATO narės, įsipareigojimus. Tai neatitinka Amerikos interesų.

„Man, atvirai kalbant, gėda... Kad nesuteikiame Ukrainai visko, ko jai reikia, kad laimėtų... Svarbiau nei amunicija yra tai, kad ir JAV, ir Vokietija dabar aiškiai pasakytų: „Mes norime, kad Ukraina laimėtų“, – O ne tas frazes, kurias girdėjome anksčiau... Manau, kad tai sukurtų visiškai naują dinamiką, taip pat ir tiekimo srityje... Tai taip pat būtų signalas Putinui, kad esame atsidavę šiam reikalui, kad nepasiduosime“, – sakė JAV generolas.

 

Jis pabrėžė, kad stabili ir klestinti Europa atitinka strateginius JAV interesus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(467)
(42)
(425)

Komentarai (22)