„Jame buvo 2300 karių...“ Košmaras fronte. Kas nutiko 1015 pulkui (Video)  ()

„Šiaurės karinės apygardos didvyrių“ žmonos kalba apie tūkstančius sunaikintų įsibrovėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos įsibrovėliai tęsia aktyvius karo veiksmus Donbase po visiško Avdijivkos sunaikinimo, tačiau Z-propagandistai nesidžiaugia tokia įsibrovėlių „sėkme“. Teroristo Igorio Girkino-Strelkovo draugas, Rusijos Z-tinklaraštininkas Levas Veršininas paskelbė žuvusių Rusijos karių žmonų laišką, kuriame įvardijamas aukų skaičius.

„Dėl to, kas nutiko, 1015 pulke iš 2300 liko tik 30 žmonių. Nežinome, ar visi žuvo, ar yra sužeistų“, – sakė jis.

Veršininas nusprendė paviešinti šį laišką dėl dviejų priežasčių: Rusijos Federacijoje jau niekas kitas to nepadarys, nes Girkinas yra kalėjime, o „karo korespondentas“ Morozovas, nepabijojęs pasakyti tiesos apie Rusijos nuostolius, neseniai nusižudė. Pats Z-tinklaraštininkas jaučiasi saugus: ilgą laiką gyvena Ispanijoje, nors nekenčia Vakarų ir palaiko Putiną.

„Be dokumentų, nesusipažinus su įsakymais, mūsų artimieji buvo išsiųsti į kovos zoną, – rašė Rusijos karių našlės. – Atvykusiems į „DLR“ ir „LLR“, mūsų artimiesiems kariniuose bilietuose buvo pakeistos specialybės ir pareikšta, kad dabar jie yra šturmo dalinių dalis“.

 

Tuo tarpu Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu ir toliau tvirtina, kad Avdijivka buvo paimta su minimaliais nuostoliais. „Šiaurės karinės apygardos didvyrių“ žmonos kalba apie tūkstančius sunaikintų įsibrovėlių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(124)
(0)
(124)

Komentarai ()

Susijusios žymos: