[ŽT] Geriausi iš geriausių. Kuo unikalus „Kraken“  ()

Vyriausiojo žvalgybos direktorato vadas Kyrylo Budanovas dalinį „Kraken“ vadina vienu geriausiai pasirengusių kovai. Šį mūšiuose nusipelniusį dalinį sudaro tik motyvuoti kovotojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karys šaukiniu „Kavalėr“ papasakojo, kad šturmus rengiantys kariai yra labai svarbūs, nes jie atkovoja pozicijas, išlaisvina Ukrainos teritoriją ir nusprendžia tolesnę operacijų eigą.

„Dalinys sudarytas iš savanorių. Tai yra žmonės, kurie sąmoningai atėjo naikinti priešo. Labai svarbu, kad dalinys būtų motyvuotas. Kad kiekvienas kovotojas suprastų, kodėl jis čia yra. Šalia yra labiausiai motyvuoti ginklo broliai, kurie suteikia postūmį“, – „Kraken“ apibūdino kovotojas.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3657 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

Jis teigia, kad daugelyje Ukrainos ginkluotųjų pajėgų dalinių motyvacija nėra tokia gera kaip „Kraken“.

 

„Tai taip pat gali būti siejama su mobilizacija. Tikiu, kad žmogus neturi kitos išeities, kai į jo namus ateina priešas ir pradeda žudyti, plėšti, atimti žemę ir pan. Asmeniškai aš neieškau motyvacijos dirbti kovinį darbą. Negali būti kitaip, nes turiu problemą namuose ir turiu ką nors daryti“, – sakė „Kavalėr“.

(37)
(0)
(37)

Komentarai ()

Susijusios žymos: