„Tai sąmokslas. Yra įsakymas nešaudyti į tas pozicijas.“ Pragaras prie Krynkų. Kas nutiko (Video)  ()

Kariškis įtaria „sąmokslą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-kanalas „VDV za čestnost i spravedlivost“ paskelbė vaizdo įrašą, kuriame rusų kariškis, kovojantis Krynkų rajone, dešiniajame Chersono srities krante, verkia, kad ukrainiečiai jų nekenčia ir „negaili“. Apie tai rašo Dialog.UA.

Vaizdo įrašą įrašęs kariškis protu nepasižymi. Jis ukrainiečius vadina „ho****is“ ir „nežmonėmis“ ir stebisi, kodėl ukrainiečiai taip nekenčia Rusijos kariuomenės. Jis taip pat skundžiasi dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „žiaurumo“, nes jie stengiasi Rusijos ginkluotosioms pajėgoms padaryti maksimalius nuostolius.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3657 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

„Kažkodėl pavargau. Kiekvieną dieną „300-ieji“ (sužeisti Rusijos kariškiai – red.), miršta jauni vaikinai. Jauni vaikinai patiria tokius užeidimus, kad šaukia: „man skauda“... Vaikinai, kurie veža (sužeistuosius – red.), labai rizikuoja... Virš mūsų skraido viskas: tokie dideli nematomi sparnuoti dronai, dronai-kamikadzės, stebėtojai, minos. Daug užsienio ginklų... Jie šaudo įvairiais būdais ir dažniausiai šaudo taip, kad sužalotų kuo daugiau žmonių. „Ho****i“ nieko nesigaili! Nežinau, kas su jais ne taip. Jie tapo nežmonėmis. Kodėl jie  nekenčia žmonių?“ – kalbėjo okupantas.

Jis taip pat tikina, kad nei Rusijos aviacija, nei artilerija nepajėgi tiksliai pataikyti į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pozicijas šiame fronto sektoriuje. Kariškis įtaria „sąmokslą“.

 

„Jų kryptimi mažai skrenda... Sviediniai į taikinius nepataiko. Tarsi būtų koks nors sąmokslas. Bet ne sąmokslas, viskas nupirkta. Yra įsakymas nešaudyti į tas pozicijas. Buvo FSB, ir aviacija, ir tankistai, ir artilerija. Kas čia tik ne buvo. Visi nepataiko“, – sako okupantas.

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu vasario 20 dieną apsijuokė pamelavęs diktatoriui Vladimirui Putinui apie Ukrainos placdarmo Krynkuose išvalymą. Iki šiol šią fronto atkarpą kontroliuoja Ukrainos gynybos pajėgos ir netgi juda į priekį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(7)
(188)

Komentarai ()

Susijusios žymos: