„Dėl šios tatuiruotės manęs į nelaisvę net neimtų.“ Ką atskleidė Ukrainos karys  ()

Ukrainiečių būrio seržantas paaiškino, kodėl rusai jo neimtų į nelaisvę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksijui, kurio slapyvardis Tiger, buvo 28 metai, kai 2014 m. prasidėjo karas. Jis iš karto įstojo į kariuomenę ir kariavo iki 2016 m. Kai 2022 m. vasario 24 d. prasidėjo plataus masto Rusijos agresija, jis metė savo, kaip stambios statybų bendrovės aukščiausio lygio vadybininko, pareigas ir vėl griebėsi ginklo, kad apgintų savo gimtąjį Charkivą, tuomet – Bachmutą, ir kitas kryptis. 

Oleksijus sako, kad jau nuo 2015 m. jo pavardė yra Rusijos sudarytame vadinamųjų Ukrainos nacių, kurie turėtų būti nubausti, sąraše. Taip yra dėl to, kad 2014-2015 m. karo pradžioje jis kovojo Ukrainos savanorių batalionuose.

[Vokietija!] Net 2 kartus pigiau nei Lietuvoje! „Jei jums reikia gero garso už mažiausią kainą, ši garso sistema yra būtent tai“ (Video, „Redmi TV Soundbar“)
7523 2

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai

Išsamiau

Tada Rusija visai nesitikėjo jokio pasipriešinimo ir pavadino Ukrainos karius „naciais“, kad paaiškintų Rusijos auditorijai, kodėl Ukrainoje kilo pasipriešinimas Rusijos „išvadavimui“. Panašus šablonas buvo panaudotas ir per 2022 m. invaziją.

„Jie net turi mano tatuiruotės nuotrauką, manydami, kad tai patvirtina, jog esu nacis“, – šypsosi Oleksijus.

 

Tatuiruotėje pavaizduotas tipiškas ukrainietiškas siuvinėjimo ornamentas – kliuč (raktas), naudojamas tradiciniuose drabužiuose.

„Man ši tatuiruotė iš tikrųjų reiškia laisvė arba mirtis, šį Ukrainos kovotojų už nepriklausomybę šūkį. Nes suprantu, kad su tokia tatuiruote manęs net neimtų kaip karo belaisvio. O jei paimtų, jie mane kankintų. Visada su savimi turiu granatą, jei mane apsuptų“, – sako jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(2)
(51)

Komentarai ()