„Kuo artimesnės tikroms mūšio sąlygoms.“ Prasidėjo pasiruošimas dideliam karui Europoje  ()

Europa ruošiasi didelio intensyvumo puolimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos kariai ruošiasi didelio intensyvumo konfliktui Europoje su priešu, kuris gali prilygti jų ugnies galiai.

Apie tai praneša „RBC-Ukraina“ su nuoroda į „Politico“.

Pulkininkas Axelis Denisas sakė, kad kovos Ukrainoje į Europą grąžino plataus masto karą. Jis vadovauja kovinio rengimo centrui Mailles-les-Camps rytų Prancūzijoje. Jis pridūrė, kad Prancūzija ruošiasi kuo greičiau įdiegti budrumo kultūrą.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5363

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

Laikraštis rašo, kad kovinio rengimo centre karių rengimo sąlygos kuo artimesnės tikroms mūšio sąlygoms. Atkuriamas artilerijos ugnies garsas, karštis ir šviesa, visur mėtosi netikros minos, o radijo ryšys gali būti nutrauktas be įspėjimo.

120 kvadratinių kilometrų ploto stovykla yra vienintelė tokia Prancūzijoje. Jos plotas didesnis už Paryžiaus plotą, ir tai vienintelė vieta, kur įvairios Prancūzijos kariuomenės rūšys – pėstininkai, šarvuočiai, artilerija ir inžinieriai – paprastai išsibarsčiusios po visą šalį, gali rengti bendrus mokymus. Tai taip pat vienintelė vieta, kur ištisus metus treniruojasi dvi dešimtys „Leclerc“ tankų.

 

Karininkai neįvardija galimų priešų, tačiau mokymais siekiama parengti karius kovai su tokiu priešininku kaip Rusija.

Anksčiau Vokietijos laikraštis „Bild“ rašė, kad vasario mėnesį NATO rengia didelio masto pratybas, kuriose dalyvauja apie 90 000 karių. Pratybų scenarijus – Rusijos puolimas Aljanso teritorijoje.

Tuo pat metu NATO karinio komiteto vadovas admirolas Robas Baueris pareiškė, kad Aljansas turi būti pertvarkytas, o Vakarai turi pasirengti erai, kai bet kada gali nutikti bet kas, įskaitant ir karo pradžią.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)

Komentarai ()