„Jis prilygsta 100 „Taurus“ raketų smūgių. Tai mirtina gėda Rusijai. Pasaulinė gėda“ (Video)  ()

„Dabar visa žmonija pamatys kaip rusai žudė Mariupolį, kaip bombardavo gimdymo namus ir teatrus, kaip žudė vaikus.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukraina iškovojo itin rimtą pergalę: Mstislavo Černovo režisuotas „20 dienų Mariupolyje“ buvo apdovanotas geriausio dokumentinio filmo kategorijoje. Šis įvykis tai itin rimtas smūgis Rusijai, „jis prilygsta 100 „Taurus“ raketų smūgių“.

Apie tai savo „YouTube“ kanale pareiškė Rusijos opozicijos publicistas Aleksandras Nevzorovas.

„Tai mirtina gėda Rusijai. Pasaulinė gėda. Dabar visa žmonija pamatys kaip rusai žudė Mariupolį, kaip bombardavo gimdymo namus ir teatrus, kaip žudė vaikus. „Oskarai“ juk skiriami ne tik už kiną, bet ir už dokumentą, už tiesą ir drąsą (už tai Rusijos Federacijoje skiriama 8 metus griežto režimo su turto konfiskavimu)“, – pažymėjo analitikas.

Anot Nevzorovo, dabar Rusijos gynybos ministerijos veblenimai, Peskovo murmėjimas ir Putino propagandos šūkavimai pasaulinėje informacinėje erdvėje bus bejėgiai, nes šis filmas amžiams užfiksavo Rusiją kaip nepagydomą šalį-žudikę.

 

Ir viskas ten tiesa, pabrėžė opozicionierius. „Dokumentinis filmas – ypatingas žanras, reikalaujantis „Oskarų“ komisijų, kino akademijų ir daugybės specialistų, kad jie būtų visiškai tikri, jog viskas, kas pateikiama, yra absoliučiai patikrinta informacija. Ne veltui Rusijos propaganda taip „aistringai“ slėpė ir tebeslepia, kad filmas „20 dienų Mariupolyje“ gavo „Oskarą“. Tačiau faktas lieka faktu, kad Rusijos Federacija niekada nenuplaus gėdos, kurią užsitraukė Mariupolyje“,  – pabrėžė Nevzorovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(2)
(150)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: