[ŽT] „Plačiau nekomentuojame. Kas ten vyksta, visi gali stebėti, ypač internete“. Prasideda košmaras Rusijoje  ()

„Tai aktyviai vykstančių ekscesų rezultatas."


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos Vyriausioji žvalgybos valdyba pakomentavo atakas prieš Rusijos naftos infrastruktūrą. Komentarą tiesioginės transliacijos metu pateikė spaudos atstovas Andrijus Jusovas

„Valstybės-agresorės kariniuose objektuose vyksta nemažai įvykių. Nepaisant to, kad galimai kalbama apie naftos gamyklą Novošachtinske, tai yra karinis objektas, kurio produkcija naudojama okupacinei grupuotei Ukrainoje aprūpinti. Daugiau informacijos nekomentuojame. Kiekvienas gali pasižiūrėti, ypač internete, kas ten vyksta. Įmonės darbas buvo sustabdytas“, – taip apie ataką pasakė spaudos atstovas.

[EU] Žuvų masalo nuplukdymo laivų išpardavimas! Net 4 kartus pigiau, nei konkurentai. Paypal akcija. Ribotas kiekis (Video)
3818 4

Išpardavimas

Galioja iki 2024-03-25

Speciali Paypal akcija

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

Išsamiau

Andrijus Jusovas pažymėjo, kad Vyriausioji valgybos valdyba negali nei patvirtinti, nei paneigti savo dalyvavimo košmariškai žlugdant Rusijos naftos infrastruktūrą. Jis pridūrė, kad bet koks karas susijęs su tiekimu ir aprūpinimu. 

 

„Kalbant apie agresoriaus naftos perdirbimo pramonę, pastarojo meto įvykiai, o būtent perdirbtų naftos produktų eksporto draudimas, yra tokių labai aktyviai Rusijoje vykstančių ekscesų rezultatas, nes grynos naftos tankams neįpilsi“, – pažymėjo Jusovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(329)
(9)
(320)

Komentarai ()

Susijusios žymos: