„Rusijoje išsilaipino desantininkai.“ Atskrido du Mi-8. Kas vyksta  ()

Rusijos gynybos ministerija tvirtina, kad jos kariai Belgorodo srityje kovėsi su „Ukrainos kovotojais“ ir užsienio samdiniais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-16 „Rusijoje išsilaipino desantininkai.“ Atskrido du Mi-8. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos gynybos ministerija patvirtino desantininkų išsilaipinimą Belgorodo srityje.

Ministerija paskelbė, kad ji tariamai sutrukdė „dar vienam Ukrainos pajėgų bandymui prasiveržti“ Belgorodo srityje. Rusijos Federacijos duomenimis, kovo 14 dieną Ukrainos diversantai ir užsienio samdiniai, 30 žmonių, išlaipino iki už kilometro nuo sienos. Tam buvo pasitelkti du sraigtasparniai Mi-8.

Nusileidusi „sabotažo grupė“ nuvyko į Kozinkos kaimą, kovotojams pavyko patekti į kelis pakraštyje esančius namus. Tada juos tariamai atrado Rusijos Federacijos ginkluotosios pajėgos ir FSB pasienio tarnybos.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2578 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Rusijos armija smogė priešlėktuviniais pabūklais ir artilerija. Rusijos Federacijos gynybos ministerija tvirtina, kad „Ukrainos kovotojai“ patyrė didelių nuostolių ir pradėjo trauktis. Viena grupė tariamai bandė įsitvirtinti netoli sienos ir buvo užblokuota, o kita nuėjo į minų lauką ir buvo sunaikinta.

 

„Tuo pačiu metu priešo grupė, besiveržianti evakuoti sužeistus ir žuvusius Ukrainos diversantus, buvo likviduota. Bendri Ukrainos pajėgų nuostoliai sudarė daugiau nei 50 žmonių“, – pranešė ministerija.

Rusai buvo patikinti, kad kaimo kontrolė „visiškai atkurta“, o teritorija išvalyta. Rusijos Federacijos gynybos ministerija pareiškė, kad „Ukrainos kovotojams“ per tris dienas nepavyko prasibrauti gylyn į Belgorodo ir Kursko sritis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(175)
(-153)

Komentarai ()