„Tai jį labai supykdė. Smūgis tikrai bus.“ Galimi netikėti įvykiai. Kas nutiko  (1)

„Ir taip sau paleisti raketą, kad apie tai nežinotų NATO šalys, neišdegs.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas gali griebtis branduolinių ginklų. Tokiu atveju situacija vystysis labai nenuspėjamai. Žurnalistas, rašytojas ir publicistas Aleksandras Sotnikas tai pareiškė per pokalbį su „Glavred“.

„Negaliu tiksliai pasakyti, kur bus smūgis, nes aš nesu Vanga ir negaunu informacijos iš Rusijos generalinio štabo. Galiu pasakyti tik tiek: Putinas panaudos visą turimą arsenalą. Nežinau, ar jis šią vasarą puls Paryžių (kaip žinote, Paryžiuje turi vykti olimpiada), bet tikrai žinau, kad E. Macronas tikrai kažką žino, jam buvo pasakyta, kas jį labai supykdė. Štai kodėl Macronas pradėjo daryti tai, ką daro“, – pažymi žurnalistas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, pjūklai, riedlentės, saulės panelės (Video)
2366 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FENGMI S5“ - mini lazerinis 4K vaizdo projektorius

2) „GELEIPU X5“ - Android vaizdo projektorius ir TV priedėlis viename

3) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „SGODDE“ - riedlentė

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

6) „iMars SP-B150“ - 19V 150W sulankstoma, portabili saulės panelė

Išsamiau

Jis taip pat mano, kad apie galimą Rusijos branduolinių ginklų panaudojimą Macronas pasidalijo su Scholzu, Sunaku ir galbūt Bidenu.

„Nežinau, kaip ir kiek jis pasidalijo, bet jis tikrai kažką žino. Macrono aplinka ir prancūzų politikai taip pat tai žino. Net Marine Le Pen pasmerkė Rusijos invaziją į Ukrainą. O juk ji vis dar yra Putino protežė. Kremlius buvo jos sponsorius“, – priduria Sotnikas.

Publicistas atkreipia dėmesį, kad V. Putinas turės galimybę iššauti tik vieną salvę. Tai nebūtinai reiškia vienos raketos paleidimą – tai gali būti kelių raketų paleidimas vienu metu.

„Nežinau, kiek jis turi tų skriejančių. Ir nežinau, ar Vakarai turės laiko pradėti prevencinį smūgį. Bet aš tikrai žinau, kad norint smogti strateginėmis raketomis, reikia pasiruošti paleidimui“, – atkreipia dėmesį Sotnikas.

 

Jis pabrėžia, kad kai visa tai vyks, amerikiečiai, britai ir prancūzai, turintys labai galingą žvalgybą, jau žinos visas smulkmenas. Sotnikas pažymi, kad Europa, Amerika, Kanada – visos šalys yra pasiruošusios tokiai įvykių raidai.

„Norint smogti taktine branduoline raketa, reikia iš angaro išvežti pačią raketą. Ir visas šis judėjimas taip pat bus stebimas. Visi visi visi mato. Ir taip sau paleisti raketą, kad apie tai nežinotų NATO šalys, neišdegs. Prevencinis smūgis tikrai bus (jei Rusija tik neįspės, kad tai pratybos)“, – pasakė Sotnikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(8)
(62)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: