„Gali būti išdavystė. Jie perėjo į priešo pusę.“ Netikėta žinia. Ką padarė Rusijos gvardija  (1)

Rusijos kariuomenė akivaizdžiai nepajėgi stabilizuoti padėties.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-21 „Gali būti išdavystė. Jie perėjo į priešo pusę.“ Netikėta žinia. Ką padarė Rusijos gvardija  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Belgorodo srityje, netoli Greivorono miesto, kur vyksta įnirtingos kovos, paslaptingai dingo Rusijos gvardijos spec. pajėgų grupė.

Apie tai pranešė Rusijos „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“, remdamasis savo šaltiniais, praneša Dialog.UA.

Šaltinis pažymėjo, kad apie mūšius Belgorodo srityje Maskva skelbia labai mažai informacijos, nes tai „gadina“ Rusijos diktatoriaus Putino perrinkimo foną.

Tačiau ten vyksta labai sunkūs mūšiai.

„Kai kuri informacija vis tik prasisunkia, ir ji, deja, ne visada yra gera. Pirmadienį (kovo 18 d. – red.), netoli Greivorono miesto, esančio Belgorodo srityje, Rusijos gvardijos specialiųjų pajėgų grupė staiga „prarado ryšį“. Grupėje buvo penki kariai, kurie automobiliu judėjo į priešakines linijas“, – pranešė „Telegram“ kanalas.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės robotai siurbliai: 8200Pa, LiDAR SLAM 4.0, unikalus plovimas, stotelės, APP ir kt. (Video)
1950 1

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-27!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

Kanalas patikslino, kad automobilis netrukus buvo rastas susprogdintas netoli Greivorono. Šalia automobilio nerasta jokių kariškių pėdsakų, įskaitant kūnų fragmentus.

Skelbiama pusę lūpų. „Generalinio štabo šaltiniai užsiminė, kad „gali būti didelė išdavystė ir jie perėjo į priešo pusę“, – rašo Rusijos šaltinis.

Paskelbtos informacijos patvirtinimo kol kas nėra.

 

Mūšiai Rusijos Federacijos Belgorodo ir Kursko sričių pasienio zonose prasidėjo kovo 12-osios naktį. „Rusijos savanorių korpusas“, legionas „Rusijos laisvė“, „Sibiro batalionas“ ir kitos Rusijos išvadavimo pajėgos, kovojusios Ukrainos pusėje, prasiveržė per sieną ir pateko į Rusijos Federacijos teritoriją. Jos užėmė kelias pasienyje esančias gyvenvietes.

Kremlius visą šį laiką tvirtina, kad bandymas prasiveržti neva neįvyko. Jų kalbas paneigia daugybė vaizdo įrašų apie mūšius Rusijos pasienio regione. Rusijos kariuomenė akivaizdžiai nepajėgi stabilizuoti padėties.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(254)
(9)
(245)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: