Labai rimti pokyčiai. „Ji išmoko smogti.“ Kas vyksta (Video)  ()

Ukrainoje tęsiasi plataus masto karas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainoje tęsiasi plataus masto karas prieš rusus, buvęs bataliono „Aidar“ kuopos vadas ir karo ekspertas Jevgenijus Dikij kalbėjo apie tai, kokius ginklus gamina ir modernizuoja Ukraina, taip pat kaip rimtai pasikeitė padėtis fronte.

Apie tai jis kalbėjo interviu. „Ukrainos gamybos įmonė viešai pranešė apie tai, kad prieš kelis mėnesius pradėjo gaminti sovietinio kalibro amuniciją. Kalbant apie raketas, kurių nuotolis yra 640 kilometrų, niekada nebuvo paslaptis, kad mes gaminame raketas „Neptun“ ir šiuo metu didinam jų asortimentą“, – sakė jis.

Ekspertas priminė, kad „Neptun“ yra pagrindinė priešlaivinė raketa, kurios spindulys siekia iki 300 kilometrų, ir būtent šia versija buvo nuskandintas Rusijos Juodosios jūros laivyno flagmanas – raketinis kreiseris „Moskva“.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4789 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Ji išmoko smogti ne tik laivams. „O tada pradėjom tobulinti, ir šis tobulėjimas apėmė dvi darbo sritis. Pirmiausia „Neptun“ buvo išmokyta smogti ne tik laivams jūroje. Ji buvo patobulinta taip, kad ją būtų galima naudoti „žemė-žemė“ režimu. Ir pirmą sėkmingą bandymą pamatėme, kai tokia modernizuota „Neptun“ sunaikino S-400 kompleksą Kryme prie Eupatorijos. Antrasis – skrydžio spindulio padidėjimas, tačiau čia nėra jokių oficialių duomenų. Tai absoliučiai logiška šios Neptūno linijos plėtra“, – aiškino Dikij.

 

Fronte labai rimti pokyčiai. Jis taip pat kalbėjo apie situaciją fronte, pažymėdamas, kad Ukraina turi dvi silpnąsias vietas – sviedinių ir žmonių trūkumą. „Dabar iš šių dviejų veiksnių vienas kardinaliai pasikeitė. „Sviedinių badas“ tampa praeitimi, į visą frontą plūsta artilerija... Bet, deja, antroji problema neišnyko. Tai – kovotojų trūkumas. O pažangos sprendžiant šią problemą kol kas nėra“, – pažymėjo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(0)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: