[ŽT] „Tai paskutinė siunta.“ Skelbiama kas atvyko į Ukrainą (Video)  ()

Čekija padeda Ukrainai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekijos vyriausybė išsiuntė du paskutinius atakos sraigtasparnius „Mi-24“ , kad padėtų Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, pranešė „Denikn“.

Šie sraigtasparniai, turintys numerius 3365 ir 3366, yra paskutiniai iš Prahos inventoriaus. Iš viso Ukrainai pateikti aštuoni „Mi-24“.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4775 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Šis pristatymas yra trečioji sraigtasparnių „Mi-24“ paketo dalis, o pirmoji keturių orlaivių partija išsiųsta 2022 m. liepos mėn. Antroji dalis buvo perduota 2023 m. liepos mėn., tačiau tikslus sraigtasparnių skaičius tada nebuvo atskleistas. Trečioji ir paskutinė siunta, kurią sudaro du sraigtasparniai, perduota 2024 m. kovo mėn.

 

Šiuo metu Čekija vadovauja iniciatyvai, kuria siekiama, padedant sąjungininkams, nupirkti 800 000 vnt. 155 mm sviedinių Ukrainai už ES ribų. Ši iniciatyva yra atsakas į ES nesugebėjimą įvykdyti savo įsipareigojimo iki šio mėnesio pateikti Ukrainai 1 mln. artilerijos vienetų, o Rusija ir toliau gamina daugiau amunicijos, tap pat gauna paramą iš Šiaurės Korėjos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(3)
(68)

Komentarai ()