Įvyko sensacija, kuri pakeis karo eigą. „Jiems nepagrasinsi. Jie turi ką atsakyti“ (Video)  (1)

Ukrainos Rados deputatas Oleksijus Hončarenka pasidalijo svarbia informacija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įvyko sensacija, kuri pakeis karo eigą. Ukrainos Rados deputatas Oleksijus Hončarenka pasidalijo svarbia informacija, tiesiogiai susijusia su Ukraina: „Šią savaitę dirbu Prancūzijoje ir, žinoma, bendrauju su prancūzų kolegomis, ekspertais ir politikais, todėl galiu pasakyti, kad tai iš tikrųjų sensacinga žinia, nes daugelis žmonių Macrono žodžius priėmė kaip tam tikrą signalą, apmąstymus ir idėjas, tačiau noriu pasakyti, kad tai ne tik idėjos ir ne tik pokalbiai, tai yra Macrono planai, kuriuos jis pradeda įgyvendinti“.

Hončarenkos interviu televizijos kanalui „Priamyj“ galima žiūrėti „YouTube“.

Jis paaiškino, kodėl E. Macrono ketinimai yra tokie svarbūs Ukrainai: „Mums tai nepaprastai svarbi istorija, nes kuo daugiau NATO karių mūsų teritorijoje, tuo geriau. Tai pagerins mokymų kokybę bei padės mums išspręsti tokias problemas kaip kibernetinis saugumas. Tai labai galingas žingsnis ir pavyzdys kitiems“.

 

„Svarbiausia, kad tai yra galingas signalas Putinui, kad negali būti jokių kalbų, kad jie „suvalgys“ Ukrainą, nes jie to niekada neleis. Ir ypač svarbu, kad tai pareiškė Prancūzija, nes Prancūzija yra branduolinė valstybė, tai yra ta valstybė, kuri gali kalbėtis su Rusija lygiomis teisėmis. Prancūzams nepagrasinsi. Jie turi ką atsakyti“, – pastebėjo svarbų niuansą Hončarenka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(359)
(14)
(345)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: